Ελλαδα

Πότε απολογείται η 75χρονη που έπνιξε με λουρί την αδελφή της

Σε βάρος της έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικά της Αστυνομίας (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) - Την Πέμπη (19/8) στον ανακριτή η 75χρονη που στραγγάλισε την αδελφή της στην Κατερίνη
Περιπολικά της Αστυνομίας (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) - Την Πέμπη (19/8) στον ανακριτή η 75χρονη που στραγγάλισε την αδελφή της στην Κατερίνη © EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Στον ανακριτή οδηγείται την Πέμπτη 19 Αυγούστου 2021 η 75χρονη στην Κατερίνη που έπνιξε με λουρί την αδελφή της.

Στον ανακριτή οδηγείται την Πέμπτη 19 Αυγούστου 2021 η 75χρονη στην Κατερίνη που κατηγορείται ότι έπνιξε την αδελφή της με λουρί τσάντας. Η κατηγορούμενη στραγγάλισε την 73χρονη αδελφή της στο σπίτι όπου διέμεναν έξω από την Κατερίνη.

Η φερόμενη δράστης μετήχθη νωρίτερα στον εισαγγελέα που της απήγγειλε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως και ακολούθως την παρέπεμψε να απολογηθεί στον Ανακριτή.

Το έγκλημα σημειώθηκε λίγο μετά τα ξημερώματα, ενώ συγγενικό πρόσωπο των δύο αδελφών που διαμένει στην ίδια γειτονιά άκουσε φωνές. Όταν πήγε στο σπίτι εντόπισε νεκρή την άτυχη γυναίκα.

Έγκλημα στην Κατερίνη - Στραγγάλισε την αδελφή της με λουρί

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης ειδοποιήθηκαν και έφτασαν επί τόπου, συλλαμβάνοντας την 75χρονη.

Όπως έγινε γνωστό, η ίδια εξεταζόμενη από αστυνομικούς δεν ήταν σε θέση να εξηγήσει τους λόγους για την πράξη της. Κατά πληροφορίες, τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Στραγγάλισε την αδελφή της με το λουρί της τσάντας | 18/08/2021 | ΕΡΤ

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ