Ελλαδα

Μαγνησία: Οδηγός έσυρε 65χρονη για να μην πληρώσει βενζίνη

Ο 22χρονος οδηγός ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ.
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. © EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Μαγνησία: Ο 22χρονος, μεθυσμένος οδηγός φούλαρε με βενζίνη το όχημά του και επιχείρησε να φύγει για να μην πληρώσει το λογαριασμό παρασέρνοντας 65χρονη.

Ένας 22χρονος οδηγός, υπό την επήρεια αλκοόλ, έσυρε με το όχημά του στην άσφαλτο 65χρονη ιδιοκτήτρια πρατηρίου υγρών καυσίμων στη Μαγνησία και συγκεκριμένα στον κόμβο Βελεστίνου, προκειμένου να μην πληρώσει τα 40 ευρώ βενζίνη που του έβαλε στο όχημα. 

Σύμφωνα με τον «Ταχυδρόμο του Βόλου», το περιστατικό σημειώθηκε στις 21:00 το βράδυ της Δευτέρας (16/8) μπροστά στα μάτια οδηγών, που είχαν σταματήσει στο βενζινάδικο για ανεφοδιασμό και σοκαρίστηκαν. Ο νεαρός φουλάρισε το αυτοκίνητό του με βενζίνη αξίας 40 ευρώ και όταν η ιδιοκτήτρια του έδωσε την απόδειξη για να πληρώσει, αρνήθηκε να καταβάλει το ποσό και ετοιμαζόταν να ανάψει τη μηχανή του για να φύγει. Η γυναίκα προσπάθησε να τον εμποδίσει, πιάστηκε από τα παράθυρα του αυτοκινήτου και όταν εκείνος άναψε τη μηχανή και έβαλε μπροστά η γυναίκα παρασύρθηκε από όχημα. Τελικά, ακινητοποίησε το αυτοκίνητό του σε απόσταση πέντε – έξι μέτρων.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του taxydromos.gr, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο 22χρονος οδηγούσε έχοντας συγκεντρώσει αλκοόλ στο αίμα που αντιστοιχεί σε 0,71 χιλιοστά του γραμμαρίου ανά λίτρο εκπνεόμενου αέρα στην πρώτη μέτρηση και 0,24 χιλιοστά του γραμμαρίου ανά λίτρο εκπνεόμενου αέρα στη β’ μέτρηση με ανώτερο όριο τα 0,24 χιλιοστά του γραμμαρίου ανά λίτρο εκπνεόμενου αέρα.

Ο 22χρονος δεν έχει δίπλωμα οδήγησης και οδηγούσε αυτοκίνητο, που ανήκει σε 24χρονη. Στον οδηγό επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 100 ευρώ, ενώ ο 22χρονος κρατήθηκε το βράδυ και χθες το πρωί αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή εισαγγελέα.

Η 65χρονη διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου για την παροχή πρώτων βοηθειών καθώς υπέστη μώλωπες στα πόδια, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται να καταθέσει μήνυση κατά του 22χρονου στην Αστυνομία.

Με πληροφορίες από τον «Ταχυδρόμο του Βόλου»

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ