Ελλαδα

Γαλάτσι: Αφέθηκε ελεύθερος ο αστυνομικός που σκότωσε το πιτ μπουλ

Ποιος περιοριστικός όρος τού επιβλήθηκε

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πιτ μπουλ (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) - Ελεύθερος ο αστυνομικός που σκότωσε τον σκύλο στο Γαλάτσι
Πιτ μπουλ (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) - Ελεύθερος ο αστυνομικός που σκότωσε τον σκύλο στο Γαλάτσι © Pixabay

Ο αστυνομικός στο Γαλάτσι που πυροβόλησε και σκότωσε τον σκύλο, ράτσας πιτ μπουλ, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Αφέθηκε ελεύθερος, μετά την απολογία του, ο αστυνομικός στο Γαλάτσι που πυροβόλησε και σκότωσε σκύλο. Στον αστυνομικό που σκότωσε το πιτ μπουλ, επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος να εμφανίζεται μια φορά τον μήνα.

Ο κατηγορούμενος απολογήθηκε για το αδίκημα της ζωοκτονίας σε βαθμό κακουργήματος. Σύμφωνα με πληροφορίες, υποστήριξε πως δεν ήθελε να σκοτώσει τον σκύλο.

Φέρεται μάλιστα να ισχυρίστηκε ότι βρισκόταν σε άμυνα, τονίζοντας ότι το πιτ μπουλ του επιτέθηκε και τον δάγκωσε.

Σημειώνεται ότι ο ιδιοκτήτης του σκύλου φέρεται να επιμένει ότι ο συγκεκριμένος ισχυρισμός είναι ψευδής.

Το χρονικό της υπόθεσης με τον αστυνομικό και το πιτ μπουλ στο Γαλάτσι

Την περασμένη Πέμπτη 12 Αυγούστου αστυνομικοί πήγαν σε πολυκατοικία μετά από καταγγελία για δύο σκύλους, τους οποίους οι ιδιοκτήτες τους κρατούσαν στην ταράτσα.

Το ένα από τα δύο σκυλιά, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας και με τα όσα φέρεται να ισχυρίστηκε στην απολογία του ο αστυνομικός, επιτέθηκε, δαγκώνοντας τον ένστολο στο πόδι.

Όπλο αστυνομικού (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) - Απολογήθηκε στον ανακριτή ο ένστολος που πυροβόλησε και σκότωσε τον σκύλο, ράτσας πιτ μπουλ, στο Γαλάτσι
Όπλο αστυνομικού (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) - Απολογήθηκε στον ανακριτή ο ένστολος που πυροβόλησε και σκότωσε τον σκύλο, ράτσας πιτ μπουλ, στο Γαλάτσι © EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Η ιδιοκτήτρια του πιτ μπουλ, με ανάρτηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάνει λόγο για «εν ψυχρώ δολοφονία» του σκύλου από τον αστυνομικό στο Γαλάτσι.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ