Ελλαδα

Πάτρα: 6χρονος εντοπίστηκε μόνος του - Αναζητούνται οι γονείς του

Η φωτογραφία του δημοσιεύεται κατόπιν εισαγγελικής διάταξης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
O 6χρονος Φώτης εντοπίστηκε μόνος του στην περιοχή της Αγίας Σοφίας στην Πάτρα
O 6χρονος Φώτης εντοπίστηκε μόνος του στην περιοχή της Αγίας Σοφίας στην Πάτρα

Πάτρα: Συναγερμός από το «Χαμόγελο του Παιδιού» για την εύρεση της οικογένειας 6χρονου που εντοπίστηκε μόνος του στην περιοχή της Αγίας Σοφίας.

Ένα 6χρονο αγόρι εντοπίστηκε να περιπλανιέται μόνο του στην περιοχή της Αγίας Σοφίας στην Πάτρα λίγο πριν τα μεσάνυχτα της 9ης Αυγούστου και το «Χαμόγελο του Παιδιού», με missing alert αναζητά τους γονείς ή άλλους συγγενείς του.  

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το «Χαμόγελο του Παιδιού» σε ανακοίνωσή του: «δόθηκαν στη δημοσιότητα, στο πλαίσιο σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πατρών, φωτογραφίες ανήλικου αγοριού, ηλικίας έξι ετών περίπου, (αγνώστων λοιπών στοιχείων), που βρέθηκε ασυνόδευτο, σε καλή κατάσταση υγείας, στην περιοχή της Αγίας Σοφίας στην Πάτρα.

» Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, κρίνεται απολύτως αναγκαία, επειδή η πλήρης διερεύνηση της υπόθεσης, η διακρίβωση των στοιχείων ταυτότητας του ανήλικου καθώς και των βιολογικών γονέων του και ο εντοπισμός αυτών ή άλλων πλησιέστερων συγγενών του είναι άλλως αδύνατη ή ουσιωδώς δυσχερής.

» Παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 2610695130 του Τμήματος Ασφαλείας Πατρών. Υπενθυμίζεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας». 

6xronos.jpg

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ