Ελλαδα

Κορωνοϊός: Διασωληνώθηκε 20χρονη από την Κρήτη

Πάσχει από υποκείμενα νοσήματα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η υγεία 20χρονης που νοσηλεύεται με κονωνοϊό από την Κυριακή παρουσίασε επιδείνωση και κρίθηκε απαραίτητο να διασωληνωθεί © PIXABAY
Η υγεία 20χρονης που νοσηλεύεται με κονωνοϊό από την Κυριακή παρουσίασε επιδείνωση και κρίθηκε απαραίτητο να διασωληνωθεί © PIXABAY

Η υγεία 20χρονης που νοσηλεύεται με κονωνοϊό από την Κυριακή παρουσίασε επιδείνωση και κρίθηκε απαραίτητο να διασωληνωθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το neakriti, η αναπνευστική της λειτουργία της ασθενούς που νοσηλεύεται από την Κυριακή στην κλινική Covid του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου παρουσίασε επιδείνωση. 

Έγινε προσπάθεια να μεταφερθεί στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο το βράδυ του Σαββάτου αλλά, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, δεν υπήρχε διαθέσιμη κλίνη στη ΜΕΘ.

Η 20χρονη πάσχει από υποκείμενα νοσήματα

H 20χρονη κοπέλα, η οποία πάσχει από υποκείμενα νοσήματα όπως δήλωσε ο διοικητής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου, Γιώργος Χαλκιαδάκης, μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ την Κυριακή όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη ΜΕΘ Covid του νοσοκομείου. 

Η ανακοίνωση του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου αναφέρει: 

«Στις 7-8-2021 νεαρή γυναίκα 20 ετών εισήχθη στην κλινική covid του ΓΝΑΝ, έχοντας διαγνωστεί θετική στον κορωνοϊό. Στις 8-8-2021 η αναπνευστική λειτουργία της ασθενούς παρουσίασε επιδείνωση.

Προληπτικά έγινε συνεννόηση με το ΠΑΓΝΗ, όπου το μεσημέρι μας διέθεσε μία κλίνη ΜΕΘ covid σε περίπτωση που τη χρειαζόμαστε. Η ασθενής κρίθηκε αναγκαίο να διασωληνωθεί αργά το βράδυ (22.00) και στη συνέχεια διακομίσθηκε στη ΜΕΘ covid του ΠΑΓΝΗ».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ