Ελλαδα

ΕΥΔΑΠ: Πού υπάρχουν προβλήματα με την υδροδότηση στην Αττική

Ποιες περιοχές δεν έχουν νερό

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σπουργίτι πίνει νερό από βρύση (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) - Αποκαθίστανται τα προβλήματα με την υδροδότηση στην Αττική
Σπουργίτι πίνει νερό από βρύση (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) - Αποκαθίστανται τα προβλήματα με την υδροδότηση στην Αττική © Pixabay

Αυτές είναι οι περιοχές στην Αττική χωρίς νερό, καθώς μαίνονται οι πυρκαγιές και παραμένουν τα προβλήματα στο δίκτυο υδροδότησης, σύμφωνα με την ΕΥΔΑΠ.

Παραμένουν τα προβλήματα στην υδροδότηση περιοχών στην Αττική, την ώρα που το νερό επέστρεψε σε πολλές κατοικίες στο βόρειο τμήμα του νομού. Ειδικότερα, όπως μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η ΕΥΔΑΠ έχει προχωρήσει σε μερική αποκατάσταση της υδροδότησης στη Βόρεια Αττική, με συνεργεία να δουλεύουν όλη τη νύχτα.

Σημειώνεται ότι μαίνονται οι πυρκαγιές στην Αττική, την ώρα που σημειώθηκε μεγάλη αναζωπύρωση στη Μαλακάσα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, η υδροδότηση στην πλειονότητα των κατοικιών στα Βόρεια Προάστια στην Αττική έχει αποκατασταθεί. Εξαίρεση τα σπίτια σε Άγιο Στέφανο, Πολυδένδρι καθώς και ορισμένες περιοχές με μεγάλο υψόμετρο.

Δεδομένου ότι η υδροδότηση των παραπάνω περιοχών γίνεται έχοντας θέσει σε λειτουργία εφεδρικά συστήματα τροφοδότησης, η ΕΥΔΑΠ συνιστά στους κατοίκους των παραπάνω περιοχών να καταναλώνουν νερό με τη μέγιστη δυνατή σύνεση.

«Τα συνεργεία της Εταιρείας καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να μειωθεί στο ελάχιστο η όχληση των καταναλωτών και να αποκατασταθεί πλήρως η υδροδότηση στο σύνολο των περιοχών της Αττικής» επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ