Ελλαδα

Δολοφονία στη Δάφνη: Προφυλακιστέος ο 39χρονος συζυγοκτόνος

Άλλαξε «γραμμή» στην απολογία του - Τι υποστήριξε ενώπιον του ανακριτή

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο καθ' ομολογία δράστης της δολοφονίας της 31χρονης στη Δάφνη κατά τη μεταφορά του στον ανακριτή
Ο καθ' ομολογία δράστης της δολοφονίας της 31χρονης στη Δάφνη κατά τη μεταφορά του στον ανακριτή © EUROKINISSI/ ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

Δολοφονία στη Δάφνη: Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 39χρονος συζυγοκτόνος - Τι είπε στην απολογία του - Τον λίντσαραν συγγενείς του θύματος.

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 39χρονος καθ΄ ομολογία συζυγοκτόνος της Δάφνης μετά την απολογία του ενώπιον του ανακριτή για τη δολοφονία της 31χρονης συζύγου του μέσα στο σπίτι τους. 

Ο εισαγγελέας έχει ασκήσει σε βάρος του ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και για παράνομη οπλοφορία- οπλοχρησία σε βάρος της συζύγου του. Πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ αναφέρουν ότι ο κατηγορούμενος κατά την απολογία του στον ανακριτή άλλαξε γραμμή σε σχέση με όσα είπε στην προανακριτική του κατάθεση στους αστυνομικούς. Σήμερα, υποστήριξε ότι η σύζυγός του δεν κοιμόταν όταν της επιτέθηκε με το μαχαίρι, ενώ ισχυρίστηκε ότι υπάρχει πειστήριο που δείχνει ότι το θύμα είχε εξωσυζυγική σχέση.

Νωρίτερα σήμερα (3/8) κατά την προσαγωγή του δράστη στο γραφείο του ανακριτή τον λίντσαραν 10 περίπου συγγενείς της 31χρονης, οι οποίοι εκσφενδόνισαν μπουκάλια νερού και ποτήρια με καφέ. Δύο από τους συγγενείς επιχείρησαν να τον χτυπήσουν στο πρόσωπο με μπουνιά. Ακόμη, συγγενείς του θύματος επιχείρησαν να μπουν μέσα στο κτίριο όπου βρίσκεται το γραφείο του ανακριτή αλλά οι αστυνομικοί τους εμπόδισαν.

Δολοφονία στη Δάφνη: Έξω από τα δικαστήρια συγγενείς του 31χρονου θύματος
Δολοφονία στη Δάφνη: Έξω από τα δικαστήρια συγγενείς του 31χρονου θύματος © EUROKINISSI/ ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

Δολοφονία στη Δάφνη: Έξω από τα δικαστήρια συγγενείς του 31χρονου θύματος
Δολοφονία στη Δάφνη: Έξω από τα δικαστήρια συγγενείς του 31χρονου θύματος © EUROKINISSI/ ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

Το μεσημέρι οι αστυνομικοί έβγαλαν τον κατηγορούμενο από τα κρατητήρια του κτιρίου 9 στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, προκειμένου ν' αποφύγουν τους οργισμένους συγγενείς της άτυχης γυναίκας.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY