- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Νεκρός ο 37χρονος άνδρας στα Χανιά Κρήτης, ο οποίος υπέστη ηλεκτροπληξία σε ξενοδοχείο στην περιοχή του Καβρού Αποκορώνου.
Την τελευταία του πνοή άφησε ένας 37χρονος άνδρας στην Κρήτη, ο οποίος υπέστη ηλεκτροπληξία σε ξενοδοχείο. Η τραγωδία εκτυλίχθηκε σήμερα, Κυριακή 25 Ιουλίου 2021, το μεσημέρι.
Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην περιοχή του Καβρού Αποκορώνου, στα Χανιά. Ο 37χρονος ήταν εργαζόμενος στην τουριστική μονάδα.
Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες τον χτύπησε το ρεύμα. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με τους διασώστες να προσπαθούν να κρατήσουν στη ζωή τον άτυχο άνδρα, χωρίς όμως αποτέλεσμα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα στο cretalive.gr.
Για την υπόθεση ενημερώθηκε και η αστυνομία, προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες του δυστυχήματος.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Όσα πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Αναλυτική πρόγνωση από Meteo και ΕΜΥ
Τα δρομολόγια συνεχίστηκαν κανονικά
Ερευνώνται οι συνθήκες του περιστατικού
Δείτε το σημερινό σκίτσο
Αναλυτική πρόγνωση από Meteo και ΕΜΥ
Οι κινήσεις καταγράφηκαν από κάμερες ασφαλείας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.