Ελλαδα

ΕΥΔΑΠ: Νέα Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβαση Εργασίας

«Παρέχεται στους εργαζόμενους κίνητρο απόδοσης συνδεδεμένο με τους στόχους της Εταιρείας»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νέα Επιχειρησιακή Σύμβαση στην ΕΥΔΑΠ
Νέα Επιχειρησιακή Σύμβαση στην ΕΥΔΑΠ

ΕΥΔΑΠ: Τι προβλέπει η νέα Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβαση Εργασίας (ΕΣΣΕ) - Το κίνητρο απόδοσης στους εργαζόμενους.

Νέα Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβαση Εργασίας (ΕΣΣΕ) συντάχθηκε κατόπιν κοινής συμφωνίας Διοίκησης και Εργαζομένων της ΕΥΔΑΠ

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, «για πρώτη φορά παρέχεται στους εργαζόμενους κίνητρο απόδοσης συνδεδεμένο με τους στόχους της Εταιρείας, διασφαλίζοντας θετικό κλίμα συνεργασίας στην εισηγμένη εταιρεία που υδροδοτεί το 40% του πληθυσμού της Ελλάδας.  Η νέα ΕΣΣΕ επισφραγίζει την κοινή προσπάθεια που καταβάλλουν Διοίκηση κι Εργαζόμενοι για την επίτευξη θετικών αποτελεσμάτων και την ανάδειξη της ΕΥΔΑΠ, σε εταιρεία πρότυπο του επιχειρείν». 

Με αφορμή την υπογραφή της νέας ΕΣΣΕ ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥΔΑΠ, Χάρης Σαχίνης, τόνισε ότι: «Σε μια περίοδο μεγάλων προκλήσεων και δυσκολιών καταφέραμε να πετύχουμε σημαντικούς στόχους. Και το πετύχαμε χάρη στις προσπάθειες όλων των Εργαζομένων. Η Εταιρεία μας παραμένει ισχυρή, ικανή να ανταποκριθεί στην αποστολή της κι αυτό οφείλεται σε πολλούς λόγους. Ο σημαντικότερος όμως όλων είναι η στήριξη και γόνιμη συνεργασία που έχουμε μεταξύ μας. Αυτή ήταν η βασικότερη προτεραιότητά μας και θα συνεχίσει να είναι και σε αυτή εστιάζουν όλες μας οι προσπάθειες και ενέργειες».

Η κοινή συμφωνία Διοίκησης – Εργαζομένων αποτελεί, όπως επισημαίνεται, «καταλύτη για την πρόοδο του μεγάλου επενδυτικού πλάνου της Εταιρείας που θα επεκτείνει τις δραστηριότητες της, θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας, θα ενισχύσει την οικονομική της ευρωστία. Ταυτόχρονα όμως, θα δημιουργήσει και τις κατάλληλες συνθήκες για περαιτέρω τομές, ώστε να γίνει η εταιρεία περισσότερο αποδοτική και αποτελεσματική, με υιοθέτηση σύγχρονων πρακτικών στην καθημερινή εργασία και στην ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού προς όφελος των εργαζομένων, των πελατών και της κοινωνίας ευρύτερα». 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.