Ελλαδα

Δολοφονία στη Φολέγανδρο: Τι έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση

Ο δολοφόνος έδειρε την Γαρυφαλλιά, την έσυρε στα βράχια και την πέταξε ζωντανή στη θάλασσα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η 26χρονη Γαρυφαλλιά που δολοφονήθηκε στη Φολέγανδρο
Η 26χρονη Γαρυφαλλιά που δολοφονήθηκε στη Φολέγανδρο

Το τελικό πόρισμα της ιατροδικαστικής έκθεσης για τη δολοφονία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς από τη Φολέγανδρο.

Νέα στοιχεία για τη δολοφονία στη Φολέγανδρο προκύπτουν από την έκθεση του ιατροδικαστή που εξέτασε τη σορό της Γαρυφαλλιάς. Ειδικότερα, η ιατροδικαστική έκθεση αποδεικνύει ότι η 26χρονη κοπέλα στη Φολέγανδρο δέχτηκε χτυπήματα και έμεινε αναίσθητη, πριν ο 30χρονος καθ' ομολογίαν δολοφόνος την πετάξει στη θάλασσα. Τα ευρήματα από τους μώλωπες στο πρόσωπο και το σώμα της κοπέλας δείχνουν ότι ο δράστης την έσυρε στα βράχια και την έριξε ζωντανή στο νερό, όπου ο θάνατός της προήλθε από πνιγμό.

Σημειώνεται ότι ο 30χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος για τη δολοφονία στη Φολέγανδρο, ενώ διατάχθηκε η διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

Δολοφονία στη Φολέγανδρο - Τι έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση

Σύμφωνα με τα ευρήματα της εξέτασης της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Πειραιά, με επικεφαλής τον ιατροδικαστή Ηλία Μπογιόκα, το άψυχο κορμί της Γαρυφαλλιάς έφερε μώλωπα από γροθιά στο δεξί μάτι, είχε γδαρσίματα στη δεξιά πλευρά, αλλά και στην πλάτη, καθώς και ένα τραύμα 4-5 εκατοστών στη δεξιά πλευρά του κεφαλιού της. Ένα τραύμα, το οποίο χρήζει περαιτέρω έρευνας. Επίσης, από τα χτυπήματα στα βράχια άνοιξαν οι βρεγματικές ραφές του κρανίου.

Όλα τα χτυπήματα, αλλά και το σύρσιμο στα βράχια έγιναν, ενώ η Γαρυφαλλιά βρισκόταν εν ζωή, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση.

Στον λάρυγγα και στα πνευμόνια βρέθηκε άφθονη ποσότητα θαλασσινού νερού, ενώ έφερε σημάδια χτυπημάτων και στον δεξιό μαστό.

Σύμφωνα με το συμπέρασμα του κ. Μπογιόκα, οι κακώσεις που έφερε η 26χρονη κοπέλα και κυρίως αυτές στο κεφάλι, ήταν ικανές να προκαλέσουν αναισθησία και έντονο άλγος. Στη θάλασσα την έριξε ο δράστης χωρίς τις αισθήσεις της. Ο θάνατός της προήλθε από πνιγμό.

Φολέγανδρος - Ιατροδικαστής: Ζωντανή η 26χρονη όταν έπεσε στη θάλασσα

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ