Ελλαδα

Φολέγανδρος-Θάνατος 26χρονης: «Ήταν η κακιά ώρα» είπε ο 30χρονος

Τα ευρήματα που δείχνουν έγκλημα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νεκρή 26χρονη στη Φολέγανδρο - Βρέθηκε να επιπλέει στη θάλασσα
Νεκρή 26χρονη στη Φολέγανδρο - Βρέθηκε να επιπλέει στη θάλασσα

Θάνατος 26χρονης στη Φολέγανδρο: Τα πρώτα λόγια του 30χρονου στους αστυνομικούς μετά τη σύλληψή του.

Συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου (17/7) ο 30χρονος φίλος της 26χρονης Γαρυφαλλιάς που βρέθηκε νεκρή στη θαλάσσια περιοχή της Λυγαριάς στη Φολέγανδρο το απόγευμα της Παρασκευής. Ο νεαρός φέρεται να είπε στις αρχές, μέσα σε άλλα ακατάληπτα, ότι «ήταν η κακιά στιγμή», ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση. 

Ο 30χρονος εντοπίστηκε σε βράχο από κάτοικο της Φολεγάνδρου και στην αρχή δεν ήθελε να συνεργαστεί με τις αρχές, απειλώντας ότι θα αυτοκτονήσει. Από νωρίς το απόγευμα, τα ευρήματα Λιμενικού και Αστυνομίας έδειχναν έγκλημα. Πλέον την υπόθεση αναλαμβάνει το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της ΕΛ.ΑΣ.

Θάνατος 26χρονης στη Φολέγανδρο: Τα ευρήματα που δείχνουν έγκλημα

Σύμφωνα με τον Alpha, οι αστυνομικοί εντόπισαν στην περιοχή ένα σκουλαρίκι της κοπέλας, αλλά και κηλίδες αίματος. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει αφαιρεθεί βίαια το κολιέ που φορούσε και βρέθηκε σπασμένο. Λιμενικοί και αστυνομικοί «βλέπουν» έγκλημα και εκτιμούν ότι η κοπέλα δολοφονήθηκε σε κάποιο σημείο της παραλίας και στη συνέχεια ο δράστης ή οι δράστες πέταξαν τη σορό της στη θάλασσα.

Η 26χρονη εντοπίστηκε νεκρή στις 16:30 το απόγευμα της Παρασκευής (16/7) στη θαλάσσια περιοχή ΛΥΓΑΡΙΑ στη Φολέγανδρο. Η γυναίκα φορούσε τα ρούχα της. Κοντά της, μέσα στη θάλασσα βρέθηκε ένα μαύρο τσαντάκι, που όπως διαπίστωσαν αργότερα οι Λιμενικοί ανήκει στον 30χρονο σύντροφό της, καθώς μέσα σε αυτό βρέθηκε η ταυτότητά του.

Όπως έχει γίνει γνωστό, το ζευγάρι είχε πάει διακοπές στο νησί και έκανε ελεύθερο κάμπινγκ. Η σορός της 26χρονης μεταφέρθηκε με το πλοίο της γραμμής στην Αθήνα για να γίνει η νεκροτομή που αναμένεται να φωτίσει τα αίτια θανάτου.

Φολέγανδρος: Μυστηριώδης θάνατος 26χρονης | Βραδινό δελτίο | 17/07/2021

 

Φολέγανδρος- Θάνατος 26χρονης: «Ήταν μόνοι τους δεν ήθελαν καμία επαφή»

Ιδιοκτήτρια εστιατορίου που είδε το ζευγάρι στο νησί, μίλησε στον Ant1. «Τρεις μέρες ήταν εδώ τα παιδιά, μόνο το πρωί όμως τους βλέπαμε, γενικά ήταν απομακρυσμένοι από εμάς και από τους ‘κάμπερς’, ήταν μόνοι τους δεν ήθελαν καμία επαφή. Το παλικάρι ήταν πολύ κλειστό, δεν μίλαγε. Η κοπέλα ήταν πολύ χαρούμενη, πολύ ευδιάθετη, πολύ… πολύ καλή, πανέμορφη. Αυτοί δεν πήγαιναν στην παραλία, είχαν παρκάρει στο πάνω μέρος, εκεί που παρκάρουν τα αμάξια. Τα πράγματά τους είναι εδώ (στο κάμπινγκ) και αυτού, αυτός είναι εξαφανισμένος, δεν τον βρίσκουμε πουθενά. Βρέθηκαν μόνο τα δικά του πράγματα, της κοπέλας ήταν στο αμάξι της. Αυτός ήθελε να περπατήσει όλο το βουνό, να εξερευνήσει όλο το βουνό. Η κοπέλα μου είπε… της λέω καθίστε λίγο να σας δω, να σας χαρώ…μου λέει θέλει να γυρίσουμε όλο το βουνό».

Φολέγανδρος: Στο αστυνομικό τμήμα ο 30χρονος φίλος της 26χρονης που βρέθηκε νεκρή | 17/7/21 | ΕΡΤ

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ