Ελλαδα

Φολέγανδρος - Θάνατος 26χρονης: Βρέθηκαν κηλίδες αίματος

Εντοπίστηκε σπασμένο το κολιέ της στην ακτή

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νεκρή 26χρονη στη Φολέγανδρο - Βρέθηκε να επιπλέει στη θάλασσα
Νεκρή 26χρονη στη Φολέγανδρο - Βρέθηκε να επιπλέει στη θάλασσα

Έγκλημα «βλέπουν» οι αρχές πίσω από τον θάνατο 26χρονης στη Φολέγανδρο - Εντοπίστηκε σπασμένο το κολιέ της και κηλίδες αίματος.

Νέα τροπή φαίνεται ότι παίρνει η υπόθεση θανάτου της 26χρονης κοπέλας στη Φολέγανδρο, καθώς οι αρχές εντόπισαν νέα στοιχεία. 

Σύμφωνα με τον Alpha, οι αστυνομικοί εντόπισαν στην περιοχή ένα σκουλαρίκι της κοπέλας, αλλά και κηλίδες αίματος. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει αφαιρεθεί βίαια το κολιέ που φορούσε και βρέθηκε σπασμένο. Λιμενικοί και αστυνομικοί «βλέπουν» έγκλημα και εκτιμούν ότι η κοπέλα δολοφονήθηκε σε κάποιο σημείο της παραλίας και στη συνέχεια ο δράστης ή οι δράστες πέταξαν τη σορό της στη θάλασσα.

Την ίδια ώρα, εξακολουθεί να αναζητείται ο 30χρονος φίλος της 26χρονης κοπέλας, με τον οποίο είχαν φτάσει μαζί στο νησί την περασμένη Τρίτη για ολιγοήμερες διακοπές. Όπως αναφέρει το protothema.gr, o 30χρονος πριν από το τραγικό συμβάν κυκλοφορούσε στο νησί, καθώς τον αναγνώρισαν επιχειρηματίες που διατηρούν μαγαζιά και συναναστράφηκαν μαζί του. 

Ιδιοκτήτρια εστιατορίου που είδε το ζευγάρι στο νησί, μίλησε στον Ant1. «Τρεις μέρες ήταν εδώ τα παιδιά, μόνο το πρωί όμως τους βλέπαμε, γενικά ήταν απομακρυσμένοι από εμάς και από τους ‘κάμπερς’, ήταν μόνοι τους δεν ήθελαν καμία επαφή. Το παλικάρι ήταν πολύ κλειστό, δεν μίλαγε. Η κοπέλα ήταν πολύ χαρούμενη, πολύ ευδιάθετη, πολύ… πολύ καλή, πανέμορφη. Αυτοί δεν πήγαιναν στην παραλία, είχαν παρκάρει στο πάνω μέρος, εκεί που παρκάρουν τα αμάξια. Τα πράγματά τους είναι εδώ (στο κάμπινγκ) και αυτού, αυτός είναι εξαφανισμένος, δεν τον βρίσκουμε πουθενά. Βρέθηκαν μόνο τα δικά του πράγματα, της κοπέλας ήταν στο αμάξι της. Αυτός ήθελε να περπατήσει όλο το βουνό, να εξερευνήσει όλο το βουνό. Η κοπέλα μου είπε… της λέω καθίστε λίγο να σας δω, να σας χαρώ…μου λέει θέλει να γυρίσουμε όλο το βουνό».

Φολέγανδρος: Μυστηριώδης θάνατος 26χρονης | Βραδινό δελτίο | 17/07/2021

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ