Ελλαδα

«Σκοπός Ζωής» στην Παγκρήτια Έκθεση Πασαλιμάνι 10-18 Ιουλίου 2021

Είναι η 3η συνεχόμενη χρονιά που ο Σκοπός Ζωής συμμετέχει στη συγκεκριμένη έκθεση

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
skopos-zois.png

Χειροποίητες δημιουργίες των εθελοντών του φιλανθρωπικού οργανισμού «Σκοπός Ζωής» φτιαγμένες με μεράκι και αγάπη

Ο φιλανθρωπικός οργανισμός «Σκοπός Ζωής» συμμετέχει στην Έκθεση Tοπικών Προϊόντων & Υπηρεσιών: "ΚΡΗΤΗ: Η Μεγάλη Συνάντηση & Toπικές Γεύσεις Ελλάδας" που θα διεξαχθεί στο Πασαλιμάνι, στον Πειραιά, από το Σάββατο 10 Ιουλίου έως και την Κυριακή 18 Ιουλίου 2021.

Στο περίπτερο με αριθμό 14 θα βρείτε χειροποίητες δημιουργίες των εθελοντών του φιλανθρωπικού οργανισμού «Σκοπός Ζωής» φτιαγμένες με μεράκι και αγάπη, πολλές από τις οποίες μάλιστα είναι από ανακυκλώσιμα υλικά!  Κοσμήματα, τσάντες και πολλά ακόμη προϊόντα, αληθινά έργα τέχνης σε πολύ καλές τιμές, προς ενίσχυση του έργου του.

Θα επιλέξετε για καλό σκοπό όμορφα δώρα (Handmade Creations) για εσάς και τους φίλους σας, αφού όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις πηγαίνουν για φιλανθρωπικό σκοπό. Με τις αγορές σας στηρίζετε το έργο του Σκοπού Ζωής.

bazaar_1.jpg

Είναι η 3η συνεχόμενη χρονιά που ο Σκοπός Ζωής συμμετέχει στη συγκεκριμένη έκθεση και είναι το μοναδικό περίπτερο στην έκθεση που αφενός έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και αφετέρου το μοναδικό που αποτελείται από χειροτέχνες. 

Ανάμεσα στους δεκάδες παραγωγούς και στα εξαιρετικής ποιότητας τοπικά προϊόντα από την Κρήτη αλλά και από όλη την Ελλάδα, ξαφνικά στο Νο 14 θα συναντήσετε ένα περίπτερο διαφορετικό!

skopos_zois_bazaar_post.png

Όσοι βρεθείτε στο Πασαλιμάνι, αξίζει να κάνετε μια στάση σε αυτό! 

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Η έκθεση θα διεξαχθεί τηρώντας αυστηρά όλους τους υγειονομικούς κανόνες για την προστασία εκθετών και καταναλωτών από τον Covid 19.

Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης είναι από τις 10:00 το πρωί έως και τις 21:00 το βράδυ, καθημερινές και τα Σαββατοκύριακα. 

Η έκθεση θα ανοίξει τις πύλες της για το κοινό, το Σάββατο στις 10 Ιουλίου 10.00 το πρωί. Τα εγκαίνια και ο αγιασμός, θα πραγματοποιηθούν την ίδια ημέρα, στις 19:00 το απόγευμα.

Η έκθεση πραγματοποιείται με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης, με την Υποστήριξη του ΕΟΤ και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά.


Λίγα λόγια για τον φιλανθρωπικό οργανισμό «Σκοπός Ζωής»

Ο φιλανθρωπικός οργανισμός «Σκοπός Ζωής» στέκεται δίπλα στον άνθρωπο και τον στηρίζει να βρει τον δικό του σκοπό ζωής και να πορευτεί με αξιοπρέπεια και αρμονία στη ζωή του βασιζόμενο στις δικές του δυνάμεις. Στόχος του μια μέρα να μην υπάρχουν ευάλωτες ομάδες.

O Σκοπός Ζωής στηρίζει τους δημιουργούς, τους χειροτέχνες, τους καλλιτέχνες, τους συγγραφείς, ανθρώπους που ασχολούνται με την τέχνη, τον Πολιτισμό και την δημιουργία, αλλά και όλες τις ειδικότητες και τους προσφέρει τα εργαλεία τα οποία χρειάζονται (υλικά, προώθηση, ψυχολογική υποστήριξη και ενδυνάμωση) προκειμένου να αναδείξουν το έργο τους και στη συνέχεια όταν νιώσουν έτοιμοι να αυτονομηθούν επαγγελματικά. Παράλληλα, με τις δράσεις του στηρίζει φορείς ευπαθών ομάδων και ενισχύει το αίσθημα εθελοντισμού.

Ο Σκοπός Ζωής έχει διοργανώσει πάνω από 60 φιλανθρωπικά bazaar, μέσω των οποίων έχει στηρίξει 27 ιδρύματα και οργανισμούς για το παιδί, 24 δομές κοινωνικής στήριξης και 4 δομές φιλοξενίας κακοποιημένων γυναικών. Μπορείς να βοηθήσεις κι εσύ.

Περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις & το έργο του «Σκοπός Ζωής» καθώς και για εγγραφές θα βρείτε στο site: https://skoposzois.gr/

Χειροποίητες δημιουργίες των εθελοντών θα βρείτε και στο eshop:  https://shop.skoposzois.gr/

Facebook: https://www.facebook.com/skoposzois/

Instagram: https://www.instagram.com/skoposzois/

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ