Ελλαδα

Η κίνηση των οχημάτων σήμερα 8 Ιουλίου στους δρόμους της Αθήνας

Πού εντοπίζονται δυσκολίες;

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κίνηση Αθήνα
Κίνηση στην Αθήνα © EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ

Με χαμηλές ταχύτητες συνεχίζεται η κίνηση των οχημάτων στους κεντρικούς οδικούς άξονες της Αθήνας - Ποια σημεία είναι στο «κόκκινο».

Έντονο μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Λ. Κηφισού από τη Λαχαναγορά του Ρέντη έως τον Κόκκινο Μύλο και στην κάθοδο από την Γέφυρα Τατοΐου έως την Ιερά οδό.
 
Πολύ αυξημένη κίνηση στην έξοδο της Λ. Αθηνών από το Δάσος Χαϊδαρίου έως τα Διυλιστήρια Ασπροπύργου.  Δύσκολη και η Λ. Σχιστού προς Σκαραμαγκά.
 
Προβλήματα στην Αττική οδό στο ρεύμα προς Ελευσίνα στο ύψος της Δουκίσσης Πλακεντίας και της Μεταμόρφωσης.
 

Μποτιλιάρισμα στην κάθοδο της Κανελλοπούλου/Κατεχάκη από τον Περιφερειακό Υμηττού έως την Μεσογείων και στην Λ. Κηφισίας στα δύο ρεύματα στο ύψος της Κατεχάκη.

Κλειστή η Καυταντζόγλου λόγω εργασιών. 

Μεγάλες καθυστερήσεις στην κάθοδο της Λ. Αλεξάνδρας προς Πεδίο του Άρεως λόγω τροχαίου. Δύσκολη η Αχιλλέως προς Πλατεία Καραϊσκάκη, η Πειραιώς από Ιερά οδό προς Ομόνοια, η Σταδίου και η κάθοδος της Β. Σοφίας από το Χίλτον.

Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Λ. Συγγρού από το ύψος του Άγιου Σώστη έως την Διάκου και στην κάθοδο της Βασιλέως Κωνσταντίνου/Αρδηττού.

Μποτιλιάρισμα στην Παραλιακή στο ρεύμα προς Πειραιά από το ύψος του Παλαιού Αεροδρομίου έως το ρέμα της Πικροδάφνης και από τη συμβολή της, με τη Λ. Κηφισού έως την Πλατεία Ιπποδαμείας και την 34ου Συντάγματος στον Πειραιά.

Πολύ δύσκολη η Λ. Βουλιαγμένης στο ύψος του Ελληνικού και η άνοδος της Εθνικής Αντιστάσεως από το ύψος της Δάφνης έως την Κάρπου στο Νέο Κόσμο.

Λόγω εκτέλεσης εργασιών σε εξέλιξη παραμένουν οι εξής κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο οδικό δίκτυο:

  • Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Καυταντζόγλου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Πατησίων και Αχαρνών, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.(η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται από  Αχαρνών προς  Πατησίων : μέσω της οδού Τσούντα και από  Πατησίων προς Αχαρνών : μέσω της οδού Ευγενίου Καραβία).
  • Τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην αριστερή λωρίδα της Λ. Μεσογείων, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Αγίας Τριάδος έως και 20μ. μετά το ύψος της συμβολής της με την οδό Σωτήρη Πέτρουλα, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα και από το ύψος της συμβολής της με την οδό Αποστόλου Παύλου έως και 15μ. μετά το ύψος της συμβολής της με την οδό Ευαγγελιστρίας, ρεύμα κυκλοφορίας προς Σταυρό Αγίας Παρασκευής.
  • Στις 8 και 9-7-2021 και κατά τις ώρες 08:00-19:00, θα πραγματοποιείται προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην αριστερή λωρίδα της οδού Πειραιώς, περιοχής Δήμου Πειραιά, από το ύψος της συμβολής της με τις οδούς Ζακύνθου και Εμμανουηλίδη έως και 100μ. μετά από αυτές, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
  • Κλειστή η Κ. Βάρναλη και  Μ.Μπότσαρη στο Χαλάνδρι, λόγω κατασκευής αγωγών ομβρίων. 
  • Αποκλεισμός της Εθνικής οδού Αθηνών-Κορίνθου στο ύψος του κόμβου Νέας Περάμου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
  • Επί της οδού Ελευσίνας-Θήβας, στον Δήμο Μάνδρας ολικός αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας των οχημάτων, στο τμήμα της από το ύψος της αριστερής στροφής προς τον κλάδο εισόδου στην Αττική Οδό έως το ύψος της οδού Ψηλορείτη.
  • Αποκλεισμός, αντιδρομήσεις και απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης στην οδό Τσαμαδού και στους γύρω δρόμους στο ύψος του Πανεπιστημίου Πειραιά. 

Παρακαλούνται από την Τροχαία, οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ