Ελλαδα

Κορωνοϊός - Ελλάδα: Ο πρώτος κατ' οίκον εμβολιασμός (εικόνες)

Ο 93χρονος Νίκος εμβολιάστηκε στην Κρήτη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο κύριος Νίκος, 93 ετών, είναι ο πρώτος πολίτης στην Ελλάδα που εμβολιάζεται κατ' οίκον για κορωνοϊό
Ο κύριος Νίκος, 93 ετών, είναι ο πρώτος πολίτης στην Ελλάδα που εμβολιάζεται κατ' οίκον για κορωνοϊό © Lena Borboudaki/Facebook

Ο πρώτος κατ' οίκον εμβολιασμός για κορωνοϊό στην Ελλάδα έγινε στην Κρήτη, με τον 93χρονο κύριο Νίκο να κάνει το εμβόλιο κατά της Covid-19.

Στην Κρήτη, και συγκεκριμένα στο Τυμπάκι του Δήμου Φαιστού, στο Ηράκλειο Κρήτης, έγινε ο πρώτος κατ' οίκον εμβολιασμός στην Ελλάδα για κορωνοϊό, καθώς συνεχίζεται η επιχείρηση «Ελευθερία».

Ο 93χρονος Νίκος είναι ο πρώτος που εμβολιάζεται κατ' οίκον για κορωνοϊό, όπως αναφέρει σε μήνυμά της στο Facebook η διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ, Λένα Μπορμπουδάκη.

«Ο πρώτος κατ' οίκον εμβολιασμός στην Ελλάδα μόλις έγινε στην Κρήτη μας» αναφέρει στο μήνυμά της. «Εμβολιάσαμε τον κύριο Νίκο, 93 ετών, στο σπίτι του στο Τυμπάκι, με ασφάλεια και πολλές ευχές! Μήνυμα ζωής… Γιορτή Υγείας» πρόσθεσε στην ανάρτησή της.

Σε δημοσίευμά του το cretalive αναφέρει ότι ξεκίνησε στην Κρήτη ο εμβολιασμός κατοίκων σε απομακρυσμένες περιοχές του νησιού, με το Τυμπάκι και την Αγία Γαλήνη να αποτελούν τους πρώτους σταθμούς για τα κινητά κλιμάκια του ΕΟΔΥ.

Η είδηση για τον πρώτο κατ' οίκον εμβολιασμό στην Ελλάδα έρχεται την ώρα που ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε «έκρηξη» μολύνσεων Covid-19 με 1.797 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα το τελευταίο 24ωρο.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ