- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Συνελήφθη ο 35χρονος για βιασμό της καθαρίστριας στα Πετράλωνα
Η σύλληψη έγινε στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας - Τι κατέθεσε η 50χρονη για τον δράστη
Αστυνομικοί συνέλαβαν τον 35χρονο δράστη που έχει ταυτοποιηθεί για τον βιασμό της καθαρίστριας σε διαμέρισμα στα Πετράλωνα.
Συνελήφθη από την Αστυνομία ο δράστης που ταυτοποιήθηκε για τον βιασμό της καθαρίστριας στα Πετράλωνα.
Ο 35χρονος αλλοδαπός από τη Βουλγαρία που κατηγορείται για τη σεξουαλική κακοποίηση της 50χρονης, είχε φυλακιστεί για βιασμό το 2015 και είχε αποφυλακιστεί το 2020.
Σύμφωνα με πληροφορίες, συνελήφθη στη Νέα Φιλαδέλφεια. Στην κατάθεσή της η 50χρονη γυναίκα που βιάστηκε στα Πετράλωνα, είχε αναφέρει ότι το περασμένο Σάββατο (19/6), και ενώ καθάριζε το ασανσέρ σε πολυκατοικία στην οδό Συμμαχιδών, ο δράστης την άρπαξε από τον λαιμό και την παρέσυρε με τη βία στο διαμέρισμά του στο ισόγειο. Εκεί τη βίασε και την ξυλοκόπησε. Η καθαρίστρια κατάφερε να δραπετεύσει αρκετές ώρες αργότερα και να αναζητήσει βοήθεια από ενοίκους άλλων διαμερισμάτων. Ένας από τους ενοίκους που τη βοήθησε, δήλωσε ότι «η γυναίκα ήταν μελανιασμένη με σπασμένα πλευρά».
Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι αστυνομικοί έχουν συλλάβει και δεύτερο άτομο για υπόθαλψη εγκληματία. Το 2015 ο 35χρονος ήταν κατηγορούμενος για τον βιασμό 22χρονης, για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της, επικίνδυνες σωματικές βλάβες, κακοποίηση ζώου, απειλή και διατάραξη.
Βιασμός στα Πετράλωνα - Τι κατέθεσε η καθαρίστρια για τον δράστη
«Δουλεύω καθαρίστρια 3 χρόνια στην πολυκατοικία της οδού Συμμαχιδών στα Πετράλωνα. Σήμερα και κατά τις 8 το πρωί πήγα να καθαρίσω. Εκεί που περίμενα το ασανσέρ, με τράβηξε από τον λαιμό ένας άνδρας και με έβαλε μέσα στο σπίτι.
» Με έπνιγε και μου έβαλε τα χέρια του στον λαιμό. Στις 5 το απόγευμα πήγε στην κουζίνα να φτιάξει φαγητό. Πρόσεξα ότι ήταν τα κλειδιά εκεί. Εγώ άνοιξα και πήγα σε ένα μπαλκόνι που βλέπει ακάλυπτο. Άρχιζα να φωνάζω. Κατάφερα και πήγα στο διπλανό σπίτι και ξέφυγα.
» Τον άνδρα δεν τον ξέρω καθόλου. Δεν είχαμε μιλήσει άλλη φορά ούτε μαλώσαμε. Είμαι 27 χρόνια στην Ελλάδα και καταλαβαίνω τα ελληνικά. Θέλω να τιμωρηθεί ο άνδρας, θα σας μιλήσω και άλλη φορά όταν βγω από το νοσοκομείο» είχε αναφέρει στην κατάθεσή της η καθαρίστρια που βιάστηκε στα Πετράλωνα από τον 35χρονο δράστη.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ένας από τους τελευταίους επιζώντες του Ολοκαυτώματος έφυγε αφήνοντας ισχυρή μαρτυρία
H ποιότητα του αέρα παραμένει υποβαθμισμένη σε όλη τη χώρα
Συνελήφθη άνδρας που φέρεται να προκάλεσε την πυρκαγιά καίγοντας υπολείμματα καλλιέργειας
Επιχείρηση διάσωσης 10 ν.μ. από τη Λήμνο - Άνδρας με καρδιακό επεισόδιο μεταφέρθηκε σε μονάδα
Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
Mετά την έξοδο Κηφισίας στο ρεύμα προς αεροδρόμιο
Εδαφικός πολφός από εργασίες Μετρό διέφυγε μέσω αγωγού - Καμία απειλή για την ασφάλεια
Η απάντηση σε σχετικό δημοσίευμα
Η επιχείρηση-αστραπή της Αστυνομίας
Τι πραγματικά συμβαίνει στην ατμόσφαιρα
Λόγω των κινητοποιήσεων των κτηνοτρόφων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα τελευταία νέα για την κατάσταση της υγείας του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ
Τρεις συλλήψεις από την Αστυνομία στην Αχαΐα
Πότε γιορτάζουν τελικά ο Γιώργος, η Γεωργία και η Γωγώ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.