Ελλαδα

Πανελλήνιες 2021-ΓΕΛ: Τα θέματα που έπεσαν στην Κοινωνιολογία

Το τρίτο μάθημα έδωσαν σήμερα οι υποψήφιοι των ΓΕΛ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Υποψήφια των Πανελληνίων Εξετάσεων συμπληρώνει τα στοιχεία της στο τετράδιο
Υποψήφια των Πανελληνίων Εξετάσεων συμπληρώνει τα στοιχεία της στο τετράδιο © EUROKINISSI

Πανελλήνιες 2021: Τα θέματα στα οποία εξετάστηκαν οι υποψήφιοι των ΓΕΛ στην Κοινωνιολογία.

Το Υπουργείο Παιδείας έδωσε στη δημοσιότητα τα θέματα στα οποία εξετάστηκαν σήμερα, Παρασκευή (18/6) οι υποψήφιοι των ΓΕΛ στο μάθημα της Κοινωνιολογίας για τις Πανελλήνιες 2021.

Δείτε τα θέματα στο μάθημα της Κοινωνιολογίας

Δείτε τις λύσεις στο μάθημα της Κοινωνιολογίας

Σύμφωνα με την Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος (ΟΕΦΕ), «τα θέματα του μαθήματος της Κοινωνιολογίας χαρακτηρίζονται από σαφήνεια και ακρίβεια. Εξετάζουν ένα σχετικά μεγάλο εύρος της ύλης. Ένας καλά προετοιμασμένος υποψήφιος δύναται να επιτύχει υψηλή βαθμολογία».

«Τα θέματα ήταν αναμενόμενα και οι εκφωνήσεις στοχευμένες, ώστε να βοηθήσουν το μαθητή να εντοπίσει την απάντηση», αναφέρει η καθηγήτρια Κοινωνιολογίας, Αναστασία Σταματίου, στο ΑΠΕ-ΜΠΕ σχετικά με τα σημερινά θέματα. «Ακόμα και ένας μέτριος μαθητής θα μπορέσει να γράψει ένα αξιοπρεπή βαθμό», προσθέτει η κ. Σταματίου. 'Ίσως το Δ1 να έχει ένα βαθμό δυσκολίας, γιατί είναι μια πιο συνδυαστική ερώτηση, επισημαίνει.

Πανελλήνιες 2021: Αύριο, Σάββατο 19 Ιουνίου, δίνουν οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ

Οι υποψήφιοι των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ)  θα εξεταστούν το Σάββατο, 19 Ιουνίου στην Ανατομία-Φυσιολογία ΙΙ, τις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (ΑΟΘ), τα Δίκτυα Υπολογιστών και τις Αρχές Βιολογικής Γεωργίας.

Να σημειωθεί ότι οι υποψήφιοι, εκπαιδευτικοί, διοικητικό και λοιπό προσωπικό θα προσέρχονται στα εξεταστικά κέντρα, αφού έχουν πραγματοποιήσει αυτοδιαγνωστικό τεστ (Self test) και με την επίδειξη σχετικής βεβαίωσης από την πλατφόρμα https://self-testing.gov.gr ή χειρόγραφης δήλωσης.

Η ώρα έναρξης της εξέτασης έχει οριστεί στις 8:30 π.μ. και οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες μέχρι τις 8.00 π.μ..

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ