Ελλαδα

Συνελήφθη ο δράστης για το έγκλημα στην Κατερίνη

Ομολόγησε την πράξη του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Έγκλημα στην Κατερίνη
Έγκλημα στην Κατερίνη © Thestival

Άγριο έγκλημα στην Κατερίνη: Συνελήφθη ο δράστης που έδεσε και έκαψε τον κομμωτή.

Συνελήφθη ο δράστης της δολοφονίας για το άγριο έγκλημα με τον καμένο άνδρα στην Κατερίνη, όπως μετέδωσε το OPEN TV. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο δράστης ομολόγησε την πράξη του.

Υπενθυμίζεται ότι το απανθρακωμένο πτώμα που εντοπίστηκε πίσω από τα νεκροταφεία στην περιοχή Καλλιθέα, στην Κατερίνη, ανήκει σε κομμωτή, ο οποίος είχε εξαφανιστεί τα τελευταία 24ωρα.

Ο άνδρας βρέθηκε απανθρακωμένος με τα χέρια δεμένα πισθάγκωνα και κουκούλα στο κεφάλι. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση που διενεργήθηκε στη Θεσσαλονίκη, ο 45χρονος έφερε τραύμα στο κεφάλι από κυνηγετικό όπλο.

Το τραύμα αυτό που του προκάλεσε η σφαίρα, ήταν θανατηφόρο, ενώ στη συνέχεια έγινε η πυρπόληση του πτώματος.

Σημειώνεται ότι περαστικός αντίκρισε το μακάβριο θέαμα το απόγευμα της Τρίτης και ειδοποίησε την Αστυνομία, η οποία έσπευσε επιτόπου και ξεκίνησε την έρευνα για την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Έγκλημα στην Κατερίνη: Η ομολογία του δράστη

Οι αρχές κατάφεραν να φτάσουν σύντομα στον δράστη της αποτρόπαιας αυτής πράξης, καθώς από την πρώτη στιγμή εκτιμούσαν ότι αφορμή ήταν οικονομικές διαφορές λόγω της εξάρτησης του θύματος από τα ναρκωτικά. Ο υπεύθυνος της δολοφονίας είναι ένας άνδρας που μένει στην ίδια περιοχή και ομολόγησε την πράξη, λέγοντας πως είχε πολλές διαφορές με το θύμα λόγω χρημάτων και ναρκωτικών.

Ο δράστης ομολόγησε μάλιστα πως έκαψε το άψυχο σώμα του, προκειμένου να μην γίνουν γνωστά τα στοιχεία του και οι έρευνες φτάσουν σε αυτόν.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ