Ελλαδα

Ένταση στο λιμάνι του Πειραιά λόγω της απεργίας της ΠΝΟ

Η απεργία πραγματοποιείται παρά την απόφαση του μονομελούς πρωτοδικείου Πειραιά, που την έκρινε παράνομη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΑΡΧΕΙΟ - ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ © ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ EUROKINISSI

Συνωστισμός παρατηρείται στα εκδοτήρια των ακτοπλοϊκών εταιρειών στο λιμάνι του Πειραιά, με τα πλοία να μην φεύγουν λόγω της 24ωρης απεργίας της ΠΝΟ

Ένταση αυτή την ώρα στο λιμάνι του Πειραιά και στα εκδοτήρια των ακτοπλοϊκών εταιρειών, με αρκετούς επιβάτες να διαμαρτύρονται για το ότι δεν μπορούν να ταξιδέψουν, λόγω της απεργίας της ΠΝΟ ως αντίδραση στο νέο εργασιακό νομοσχέδιο. Από την πλευρά τους οι ναυτεργάτες έχουν αποκλείσει τους καταπέλτες, ενώ στην ανακοίνωσή τους τα 12 ναυτεργατικά σωματεία της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας τονίζουν: «Να μην λείψει κανείς από την περιφρούρηση της αυριανής απεργίας, όλοι στους καταπέλτες των πλοίων». 

Σημειώνεται πως η απεργία πραγματοποιείται παρά την απόφαση του μονομελούς πρωτοδικείου Πειραιά, που την έκρινε, εχθές Τρίτη 15/6, παράνομη.

Αρκετοί ταξιδιώτες από το πρωί έχουν κατέβει στον Πειραιά για να αλλάξουν τα εισιτήριά τους, ενώ διαμαρτύρονται πως δεν είχαν καμία ενημέρωση σχετική από τις εταιρείες και εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους, λέγοντας πως όταν επικοινωνούσαν τους έλεγαν ότι θα φύγουν κανονικά τα πλοία.

Συνεχίζεται η απεργία των ναυτεργατών | Ώρα Ελλάδος 16/6/2021 | OPEN TV

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ