Ελλαδα

Κρήτη: «Φτερά» έκανε ένα εκατομμύριο ευρώ από χρηματοκιβώτιο

Τι κατήγγειλε στην Αστυνομία η 55χρονη χήρα επιχειρηματία από τη Ρωσία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το πολυτελές σπίτι στο Ηράκλειο Κρήτης
Το πολυτελές σπίτι στο Ηράκλειο Κρήτης © KPHTHTV/Facebook

Άγνωστοι μπήκαν σε βίλα Ρώσου επιχειρηματία στο Ηράκλειο Κρήτης, αφαίρεσαν ένα εκατομμύριο ευρώ από το χρηματοκιβώτιο και εξαφανίστηκαν.

Στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας έχει μπει η υπόθεση με το χρηματοκιβώτιο σε βίλα στην Κρήτη, μέσα από το οποίο έκανε «φτερά» μεγάλο χρηματικό ποσό.

Όπως μετέδωσε το Κρήτη ΤV, το σπίτι ανήκει σε πλούσια οικογένεια από τη Ρωσία. Σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε μια 55χρονη γυναίκα, μέσα στη βίλα υπήρχε χρηματοκιβώτιο με 1 εκατομμύριο ευρώ.

Η 55χρονη είναι χήρα και είχε αγοράσει πριν χρόνια, μαζί με τον σύζυγό της, το πολυτελές σπίτι σε συγκρότημα κατοικιών στην παραλία του Ηρακλείου Κρήτης. Ο σύζυγός της πέθανε πριν από 5 χρόνια, με την 55χρονη χήρα να μην έρχεται στην Ελλάδα τα τελευταία 2 έτη. Γι' αυτό και δεν μπορούσε να προσδιορίσει πότε συνέβη η κλοπή.

Ίχνη παραβίασης δεν εντοπίστηκαν κατά τη διάρκεια της αστυνομικής έρευνας. Στην κατάθεσή της η 55χρονη υποστήριξε, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ από το Κρήτη ΤV, ότι οι δράστες βρήκαν το κλειδί στη γλάστρα της εισόδου. Στη συνέχεια εντόπισαν το κλειδί του χρηματοκιβωτίου μέσα στο σπίτι, πήραν τα λεφτά και εξαφανίστηκαν.

Κλοπή σε βίλα στην Κρήτη - Οι δράστες άδειασαν το χρηματοκιβώτιο - Πού στρέφονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ

Αστυνομικοί αναζήτησαν αποτυπώματα και γενετικό υλικό. Από τη στιγμή που δεν έχει προσδιοριστεί ο χρόνος της ληστείας, το υλικό από κάμερες ασφαλείας τόσο του κτιριακού συγκροτήματος όπου βρίσκεται η βίλα όσο και των γειτονικών κατοικίων, δεν μπορεί να αξιοποιηθεί.

Το έργο της προανάκρισης βρίσκεται σε εξέλιξη.

 

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ