Ελλαδα

Κορωνοϊός: Διασωληνώθηκε ο Εφραίμ, ηγούμενος της Μονής Βατοπεδίου

Δίνει μάχη με την Covid-19

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εφραίμ, ηγούμενος της Μονής Βατοπεδίου - Διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό και διασωληνώθηκε στη ΜΕΘ
Εφραίμ, ηγούμενος της Μονής Βατοπεδίου - Διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό και διασωληνώθηκε στη ΜΕΘ © EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ

Ο ηγούμενος Εφραίμ της Μονής Βατοπεδίου διασωληνώθηκε από τους θεράποντες ιατρούς, συνεχίζοντας να δίνει μάχη με τον κορωνοϊό.

Δύσκολη μάχη με τον κορωνοϊό στον «Ευαγγελισμό» δίνει ο Εφραίμ, ηγούμενος της Μονής Βατοπεδίου.

Όπως έγινε γνωστό την Παρασκευή 4 Ιουνίού 2021, ο ηγούμενος Εφραίμ διασωληνώθηκε από τους θεράποντες ιατρούς στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις τελευταίες ώρες το ποσοστό οξυγόνου στον οργανισμό του είχε μειωθεί σημαντικά, με αποτέλεσμα να κριθεί απαραίτητη η διασωλήνωσή του. Τόσο στη Μονή Βατοπεδίου, όσο και σε άλλες Μονές του Αγίου Όρους η ανησυχία είναι μεγάλη για την περιπέτεια της υγείας του.

Με αεροδιακομιδή στην Αθήνα ο ηγούμενος Εφραίμ μετά τη διάγνωσή του με κορωνοϊό

Υπενθυμίζεται ότι η διοίκηση  του Αγίου Όρους είχε ζητήσει την επείγουσα μεταφορά του Εφραίμ με ελικόπτερο στην Αθήνα, ώστε να εισαχθεί στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» και να νοσηλευτεί σε ΜΑΦ ή ΜΕΘ, καθώς η κατάσταση της υγείας του είχε παρουσίασει επιδείνωση.

Η αεροδιακομιδή πραγματοποιήθηκε και ο ηγούμενος της Μονής Βατοπεδίου μπήκε στην ειδική μονάδα για Covid που υπάρχει στο συγκεκριμένο νοσοκομείο αναφοράς κορωνοϊού στην πρωτεύουσα.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ