Ελλαδα

Η κίνηση των οχημάτων σήμερα 4 Ιουνίου στους δρόμους της Αθήνας

Πού εντοπίζονται δυσκολίες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κίνηση Αθήνα
Αυτοκίνητα σε μποτιλιάρισμα © EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ποιοι δρόμοι της Αθήνας είναι αυτή την ώρα μποτιλιαρισμένοι - Πού υπάρχουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού από τα ΚΤΕΛ έως τη Nέα Φιλαδέλφεια και στην έξοδο της Λεωφόρου Αθηνών από το Χαϊδάρι προς τα Διυλιστήρια Ασπροπύργου, άλλα και στην Λ. Σχιστού προς τον  Σκαραμαγκά. 
 
Πολύ αυξημένη η κίνηση των οχημάτων στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στην Λ .Φυλής από το Εθνικό Κέντρο Αποκατάστασης έως το Ζεφύρι. 
 
Μποτιλιάρισμα στην κάθοδο της Κατεχάκη από Περιφερειακή Υμηττού έως την Λ. Μεσογείων. Δύσκολα τα δύο ρεύματα της Λ. Κηφισίας στο ύψος της Κατεχάκη.
 
Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της  Λ. Συγγρού από Λαγουμιτζή, εν συνεχεία στη Λ. Αμαλίας και στην κάθοδο της Β. Σοφίας από Χίλτον.
 
Καθυστερήσεις στην Παραλιακή στο ρεύμα προς Πειραιά από την συμβολή της με την Λ. Κηφισού έως την Πλ. Ιπποδαμείας και στην 34ου Συντάγματος Πεζικού στον Πειραιά.
 
Πολύ δύσκολη η κάθοδος της Λ. Βουλιαγμένης στο ύψος του Ελληνικού προς Γλυφάδα.
 
Λόγω εκτέλεσης εργασιών σε εξέλιξη παραμένουν οι εξής κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο οδικό δίκτυο:
  • Πλήρης ή μερικός αποκλεισμός της Εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας των λωρίδων κυκλοφορίας και της Λ.Ε.Α.,στο τμήμα μεταξύ των χιλιομετρικών θέσεων 44,500 και 47,800, στην κατεύθυνση προς Λαμία, και της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας, στο ίδιο τμήμα, στην κατεύθυνση προς Αθήνα.
  • Επί της οδού Ελευσίνας-Θήβας, στον Δήμο Μάνδρας ολικός αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας των οχημάτων, στο τμήμα της από το ύψος της αριστερής στροφής προς τον κλάδο εισόδου στην Αττική Οδό έως το ύψος της οδού Ψηλορείτη.
  • Αποκλεισμός της κυκλοφορίας των οχημάτων στην Εθνική οδό Αθηνών- Κορίνθου μεταξύ των χιλιομετρικών θέσεων 28,773 και 26,908, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.
  • Αποκλεισμός, αντιδρομήσεις και απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης στην οδό Τσαμαδού και στους γύρω δρόμους στο ύψος του Πανεπιστημίου Πειραιά. 
 
Παρακαλούνται από την Τροχαία, οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.