Ελλαδα

Επίθεση με βιτριόλι: Η Ιωάννα δείχνει τα εγκαύματα στο χέρι της

Η φωτογραφία στα social media - Ποιους ευχαρίστησε

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Ιωάννα που δέχτηκε την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα
Η Ιωάννα που δέχτηκε την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα © YouTube

Η Ιωάννα, η κοπέλα που δέχτηκε την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα, δείχνει τα εγκαύματα στο χέρι της μέσα από τον θάλαμο του νοσοκομείου.

Τον δικό της αγώνα μετά την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε στην Καλλιθέα, συνεχίζει η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Η Ιωάννα δεν σταματά να μπαινοβγαίνει στα νοσοκομεία για επεμβάσεις. Στο Θριάσιο έκανε πρόσφατα το 8ο χειρουργείο από τη στιγμή που ξεκίνησε ο Γολγοθάς της, με την επέμβαση να διαρκεί 4 ώρες περίπου.

Υπενθυμίζεται ότι η 36χρονη κατηγορούμενη Έφη Κ. δικάζεται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, σύμφωνα με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί για την επίθεση με βιτριόλι. Η συλληφθείσα παραδέχτηκε την πράξη της ενώπιον του ανακριτή και ζήτησε συγγνώμη από το θύμα.

Το καυστικό υγρό που έριξε στην Ιωάννα, έχει προκαλέσει σοβαρά εγκαύματα τόσο στο πρόσωπο όσο και το σώμα της άτυχης κοπέλας, με τους γιατρούς να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να αποκαταστήσουν τις βλάβες.

Στα social media η Ιωάννα έκανε μια ανάρτηση μέσα από τον θάλαμο του νοσοκομείου όπου παραμένει για νοσηλεία. Στο post αυτό δείχνει τα σοβαρά εγκαύματα που προκάλεσε στο χέρι της το βιτριόλι.

Ιωάννα - Επίθεση με βιτριόλι: Η φωτογραφία με τα εγκαύματα στο χέρι μέσα από το νοσοκομείο

«Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη», το μήνυμα στη φωτογραφία που ανέβασε στα social media η Ιωάννα.

Σημειώνεται ότι η άτυχη γυναίκα έκανε λόγο για κατευθυνόμενη συγγνώμη της 35χρονης που κατηγορείται για την επίθεση, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων ότι «δεν θα ξεχάσω ποτέ τον πόνο».

Η Ιωάννα έδειξε το χέρι της, το οποίο είναι γεμάτο εγκαύματα μετά την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα

«Η καθοδηγούμενη συγνώμη της είναι μόνο ψεύτικες λέξεις που δεν μπορώ να λάβω υπόψιν. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον αφόρητο πόνο που ένιωσα και τον μεγάλο πανικό που με κατέβαλε» είχε αναφέρει η Ιωάννα σε δηλώσεις της τον Απρίλιο.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ