Ελλαδα

Η κίνηση των οχημάτων σήμερα 2 Ιουνίου στους δρόμους της Αθήνας

Πού εντοπίζονται δυσκολίες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ © EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)

Ποιοι δρόμοι της Αθήνας είναι αυτή την ώρα μποτιλιαρισμένοι - Πού υπάρχουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού από την Πέτρου Ράλλη μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια και από τη Μεταμόρφωση έως τα ΚΤΕΛ στην κάθοδο.

Πολύ αυξημένη η κίνηση στην Αττική από την Κηφισίας έως την έξοδο της Εθνικής οδού Αθηνών- Λαμίας, αλλά και στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο λόγω σύγκρουσης τεσσάρων οχημάτων στο ύψος της Λ.Κηφισίας.

Μποτιλιαρισμένη η Παραλιακή στο ρεύμα προς Γλυφάδα από τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Κηφισού μέχρι και την Λ. Αλίμου, λόγω και ακινητοποιημένου αρθρωτού λεωφορείου, νωρίτερα στο ύψος της Λ. Αλίμου.

Πολύ δύσκολη η κάθοδος της Λ. Βουλιαγμένης στο ύψος του Ελληνικού προς Γλυφάδα και στην Εθνικής Αντιστάσεως/ Ηλιουπόλεως από το σταθμό του Μετρό Άγιος Δημήτριος μέχρι την Αρδηττού.

Μποτιλιάρισμα στην κάθοδο της Λεωφόρου Κηφισίας από την Αγία Βαρβάρα προς Πανόρμου ανά τμήματα και στην άνοδο από την Κατεχάκη μέχρι τα Σίδερα Χαλανδρίου.

Δύσκολη η έξοδος της Λεωφόρου Σχιστού προς Σκαραμαγκά. Χαμηλές ταχύτητες στη Λεωφόρο Αθηνών από το Δαφνί προς τα Διυλιστήρια.

Αυξημένη η κίνηση στη Λ. Βεΐκου προς τη Λ. Γαλατσίου, στην κάθοδο της Βασιλίσσης Σοφίας από Χίλτον έως τη Βουλή, στην άνοδο της Καλλιρρόης και στην κάθοδο της Λ.Συγγρού από την Λ. Αμαλίας έως τη Φραντζή.

Καθυστερήσεις στην κάθοδο της Κατεχάκη από την Πίνδου έως τη Μεσογείων και στην κάθοδο της Μεσογείων στο ύψος της Κατεχάκη.

Λόγω εκτέλεσης εργασιών σε εξέλιξη παραμένουν οι εξής κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο οδικό δίκτυο:

  • Προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στο δεξιό και αριστερό τμήμα της Λ. Ποσειδώνος, περιοχής Δήμων Καλλιθέας και Π. Φαλήρου, από το ύψος της συμβολής της με τον ανισόπεδο κόμβο της Λ. Συγγρού έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Αεροπόρων, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.
  • Πλήρης ή μερικός αποκλεισμός της Εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας των λωρίδων κυκλοφορίας και της Λ.Ε.Α.,στο τμήμα μεταξύ των χιλιομετρικών θέσεων 44,500 και 47,800, στην κατεύθυνση προς Λαμία, και της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας, στο ίδιο τμήμα, στην κατεύθυνση προς Αθήνα.
  • Επί της οδού Ελευσίνας-Θήβας, στον Δήμο Μάνδρας ολικός αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας των οχημάτων, στο τμήμα της από το ύψος της αριστερής στροφής προς τον κλάδο εισόδου στην Αττική Οδό έως το ύψος της οδού Ψηλορείτη.
  • Αποκλεισμός της κυκλοφορίας των οχημάτων στην Εθνική οδό Αθηνών- Κορίνθου μεταξύ των χιλιομετρικών θέσεων 28,773 και 26,908, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.
  • Αποκλεισμός, αντιδρομήσεις και απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης στην οδό Τσαμαδού και στους γύρω δρόμους στο ύψος του Πανεπιστημίου Πειραιά. 

Παρακαλούνται από την Τροχαία, οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.
 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ