- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Emvolio.gov.gr: 99.582 εμβολιασμοί το τελευταίο 24ωρο | 31.05.21
Πόσοι ολοκληρωμένοι εμβολιασμοί έχουν πραγματοποιηθεί
Πόσοι εμβολιασμοί πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο 24ωρο, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία από το emvolio.gov.gr.
Σήμερα 31 Μαΐου 2021, οι εμβολιασμοί κατά του κορωνοϊού στη χώρα μας, έφτασαν σχεδόν τις 100.000. Συγκεκριμένα, στα εμβολιαστικά κέντρα της χώρας έγιναν 99.582 εμβολιασμοί.
Σύμφωνα με τα νέα διαθέσιμα στοιχεία στην πλατφόρμα emvolio.gov.gr που δημοσιεύτηκαν την Δευτέρα 31 Μαΐου 2021, το τελευταίο 24ωρο έγιναν 99.582 εμβολιασμοί. Από την αρχή των εμβολιασμών έχουν χορηγηθεί 5.597.624 δόσεις των εμβολίων. Με τουλάχιστον 1 δόση έχουν εμβολιαστεί 3.648.009 (+58.461) και με δύο δόσεις 2.058.287 πολίτες (+47.298).
Εμβολιασμοί - Κύθνος: Το 93% των κατοίκων έχει κάνει την α' δόση
Το 93% των κατοίκων της Κύθνου έχει εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού με τουλάχιστον μία δόση, ενώ το 79% είναι πλήρως εμβολιασμένο, όπως ανέφερε κατά τη σημερινή ενημέρωση για την πορεία των εμβολιασμών ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους.
Σύμφωνα με τον κ. Θεμιστοκλέους, η καλύτερη μεταβολή στην εμβολιαστική κάλυψη εντοπίζεται στη Σύρο, όπου οι πλήρως εμβολιασμένοι αυξήθηκαν από το 12% στο 30%. Η χαμηλότερη εμβολιαστική κάλυψη εντοπίζεται στα νησιά της Σάμου, της Νάξου, της Κεφαλονιάς, της Ζακύνθου και της Καλύμνου.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στη λεωφόρο Καραμανλή στη Βούλα
Προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων λόγω κακοκαιρίας
Πιθανές χαλαζοπτώσεις, πτώση της θερμοκρασίας και άνεμοι έως 8 μποφόρ σε Ιόνιο και Αιγαίο
Έλεγχοι σε όλο το οδικό δίκτυο - Περιορισμοί στην κίνηση βαρέων οχημάτων
Σε επιφυλακή οι κρατικές υπηρεσίες και η Πυροσβεστική - Τι πρέπει να προσέξουν οι πολίτες
Έντονα φαινόμενα σε Αττική, Θεσσαλία, Εύβοια, Σποράδες και νησιά του Αιγαίου
Έργα αντικατάστασης σιδηροτροχιών - Έκτακτη λεωφορειακή σύνδεση από τον ΟΑΣΑ
Τοπικά ισχυρά φαινόμενα από τα δυτικά - Οι άνεμοι θα φτάσουν τα 6 μποφόρ
Τι αποκαλύπτει μελέτη του ΙΝΣΕΤΕ με τίτλο: «Ο Ελληνικός Τουρισμός: Επιτεύγματα, Προκλήσεις, Προοπτικές»
Στη θαλάσσια περιοχή βόρεια του νησιού - Μικρό το εστιακό βάθος
Επιστροφή στη χειμερινή ώρα - Στις 04:00 π.μ. τα ρολόγια θα μετακινηθούν
Αίθριος ο καιρός στις περισσότερες περιοχές - Πού θα εκδηλωθούν ασθενείς βροχές και ομίχλες
Η πρώτη αντίδραση της εταιρείας - «Προτεραιότητά οι 2.500 εργαζόμενοι και η επαναλειτουργία των καταστημάτων»
Η ανακοίνωση με αφορμή το χθεσινό άρθρο αντεισαγγελέα
Κινητοποιήθηκαν οι αρμόδιες Αρχές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.