- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Φωτιά-Σχίνος: Μέχρι τη Ρόδο και την Κω έφθασε ο καπνός (εικόνες)
Έντονη ανησυχία στους πολίτες
Μέχρι τη Ρόδο και την Κω και άλλα νησιά της Δωδεκανήσου έφθασε σήμερα το πρωί ο καπνός από την τεράστια πυρκαγιά της Κορίνθου.
Ορατός στην Ρόδο, την Κω και άλλα νησιά των Δωδεκανήσων έγινε ο καπνός από τη φωτιά στον Σχίνο Κορίνθου το πρωί της Παρασκευής 21 Μαΐου.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το rodiaki, λίγο μετά τις 10 το πρωί, τεράστιες περιοχές στη Ρόδο (από τον Άγιο Σουλά, την Ψίνθο, τον Αρχάγγελο, τα Κοσκινού, Αφάντου, Καλυθιές καθώς, επίσης και περιοχές της δυτικής πλευράς) καλύφθηκαν με καπνό.
Στην αρχή επειδή υπήρχε σε εξέλιξη φωτιά στη χωματερή της Λίνδου, κάποιοι υπέθεσαν ότι ο καπνός είναι από αυτό το σημείο. Όπως, όμως, εκτιμούν οι αρμόδιες αρχές, ο καπνός προέρχεται από τη μεγάλη φωτιά της Κορινθίας.
Ο καπνός που έκανε την εμφάνισή του πάνω από τα δύο νησιά ανησύχησε αρκετούς πολίτες, που υπό τον φόβο της πυρκαγιάς ενημέρωσαν για το φαινόμενο την Πυροσβεστική. Ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου, Νικήτας Βενιός, μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου ανέφερε ότι ο καπνός οφείλεται πιθανότατα στην πυρκαγιά που μαίνεται στην Κορινθία.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Καθησυχαστικοί Λέκκας και Ταχιάος
Δυστυχώς αυτό είναι το «θέαμα» το οποίο εκόντες άκοντες παρακολουθούμε στους περισσότερους δρόμους
Οι περιοχές που επηρεάζει
Τι ισχύει για τους συρμούς προς Αεροδρόμιο
Η Ελλάδα στις πρώτες θέσεις παγκοσμίως στα ποσοστά καισαρικών
Δείτε το σημερινό σκίτσο του Αρκά
Αναλυτικά τα σημεία και οι ώρες
Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ
Είχε σταλεί μήνυμα 112 στους κατοίκους
Συλλήψεις για πυρκαγιές που προκλήθηκαν από ψησταριά, πυροτεχνήματα και εργασίες
Τι προβλέπει αναλυτικά για όλα τα επιστημονικά πεδία
Ποιοι σταθμοί θα κλείνουν στις 21:40 για τις ημέρες Κυριακή ως Πέμπτη
Με λεωφορεία η μεταφορά των επιβατών
Στο σημείο επιχειρεί ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής
Επίγειες και εναέριες δυνάμεις την έθεσαν χωρίς ενεργό μέτωπο μέσα σε 30 λεπτά
Σταδιακή μεταβολή από την Τρίτη - Η ανάρτηση του μετεωρολόγου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.