Ελλαδα

Ίος: Κλίμα αισιοδοξίας για τη φετινή τουριστική σεζόν

Μέχρι τέλος του μήνα 1825 άτομα θα έχουν εμβολιαστεί, σε πληθυσμό 2050 μόνιμων κατοίκων

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το νησί της Ίου
Το νησί της Ίου © Unsplash

Κλίμα αισιοδοξίας και εμπιστοσύνης έχει καλλιεργηθεί στην Ίο, ενόψει της νέας τουριστικής σεζόν - Το νησί είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους επισκέπτες του.

Η Ίος αρχίζει να δέχεται τους τουρίστες της φετινής καλοκαιρινής τουριστικής σεζόν και οι επιχειρηματίες εκφράζουν το κλίμα αισιοδοξίας και εμπιστοσύνης που έχει καλλιεργηθεί.

Μάλιστα, την εικόνα του ασφαλούς προορισμού ενισχύει η σημαντική ανταπόκριση των κατοίκων στους εμβολιασμούς. Εκτιμάται πως μέχρι τέλος του μήνα 1825 άτομα θα έχουν εμβολιαστεί, σε πληθυσμό 2050 μόνιμων κατοίκων, βάσει της τελευταίας απογραφής. Στο μεταξύ ήδη στον αέρα του διαδικτύου τρέχει η καμπάνια επικοινωνίας του νησιού, ένα βίντεο που επιμελήθηκε ο Δήμος Ιητών.

Discover IOS

«Συνειδητοποιώντας πως δεν υπάρχει περιθώριο για επανάπαυση, αξιοποιούμε την εμπειρία και την τεχνογνωσία όλης της προηγούμενης περιόδου σχετικά με τον ορθό τρόπο διαχείρισης της κατάστασης» δηλώνει ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου της Ίου, Πλούτωνας Κοριτσιάδης.

Σημειώνεται πως ήδη τα μηνύματα που λαμβάνουν οι επαγγελματίες του νησιού είναι πολύ αισιόδοξα με κρατήσεις να προέρχονται τόσο από την Ελλάδα, όσο και από πολλές αγορές του εξωτερικού όπως Ιταλία, Γαλλία και Γερμανία.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ