Ελλαδα

Δολοφονία-Μεταμόρφωση: Ξεκαθάρισμα λογαριασμών «βλέπει» η ΕΛ.ΑΣ.

Παλιός πυγμάχος το θύμα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δολοφονία στη Μεταμόρφωση - Το σημείο όπου δέχθηκε τα πυρά ο 58χρονος
Δολοφονία στη Μεταμόρφωση - Το σημείο όπου δέχθηκε τα πυρά ο 58χρονος © EUROKINISSI / ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

Δολοφονία 58χρονου στη Μεταμόρφωση: Τι εκτιμά η ΕΛ.ΑΣ. για το έγκλημα έξω από καντίνα. - Συνεχίζεται η έρευνα των αρχών.

Η ΕΛ.ΑΣ. αποδίδει σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών τη δολοφονία 58χρονου άνδρα, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα του Σαββάτου (15/5), στην περιοχή της Μεταμόρφωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, το θύμα, που ήταν παλιός πυγμάχος, βρισκόταν έξω από καντίνα στην οδό Ιφιγένειας. Ξαφνικά σταμάτησε δίπλα του μια μηχανή με δύο άτομα και ο συνεπιβάτης πυροβόλησε εναντίον του με αποτέλεσμα ο 58χρονος να πέσει νεκρός.

Σύμφωνα με το reader.gr, ο 58χρονος Μ.Κ., που έπεσε νεκρός έξω από καντίνα στη Μεταμόρφωση είχε το παρατσούκλι «Κεφάλας». Υπήρξε πρωταθλητής πυγμαχίας σε ιστορικό αθλητικό σύλλογο, ενώ η τριβή του με τα κυκλώματα της αθηναϊκής νύχτας φέρεται να ξεκίνησε πριν από τριάντα χρόνια. Ο «Κεφάλας» είχε ανοίξει το δικό του νυχτερινό μαγαζί στην περιοχή του Νέου Ηρακλείου, ωστόσο, φαίνεται ότι δεν απέδωσε η επιχειρηματική του κίνηση. 

Όπως αναφέρει η «Καθημερινή», οι δράστες πυροβόλησαν έξι φορές το θύμα με εννιάρι πιστόλι. Ο 58χρονος περιγράφεται από τους αστυνομικούς ως άτομο με διασυνδέσεις με ομάδες εκβιαστών. Το 2007 είχε κατηγορηθεί για πρόκληση σωματικών βλαβών και αρπαγή, ενώ τελευταία δραστηριοποιούνταν στις περιοχές της Νέας Ιωνίας και της Μεταμόρφωσης.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ