Ελλαδα

Ν. Σμύρνη- 22χρονος: Δίωξη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας

Κατά συρροή

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ποινική δίωξη στον 22χρονο
Ποινική δίωξη στον 22χρονο © EUROKINISSI

Ο 22χρονος φοιτητής που επιτέθηκε σεξουαλικά σε νεαρή γυναίκα στη Νέα Σμύρνη κατηγορείται για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή

Ποινική δίωξη για το πλημμέλημα της προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή ασκήθηκε από τον εισαγγελέα στον 22χρονο που επιτέθηκε σεξουαλικά σε νεαρή γυναίκα στη Νέα Σμύρνη. Ο νεαρός φοιτητής έχει αναγνωριστεί από πέντε γυναίκες για παρόμοιες επιθέσεις. 

Ο κατηγορούμενος για τις επιθέσεις σε Νέα Σμύρνη, Παλαιό Φάληρο, Ακρόπολη και Καλλιθέα παραπέμπεται να δικαστεί στο Μονομελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο.

Ο 22χρονος φοιτητής μεταφέρθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (07.05.2021) στον εισαγγελέα και είχε καλυμμένο το κεφάλι με ζακέτα για να μην δει κανείς τα χαρακτηριστικά του. 

Πώς φτάσαμε στη σύλληψη του 22χρονου 

Βασικό στοιχείο για τη σύλληψη του 22χρονου υπήρξαν τα δακτυλικά αποτυπώματα πάνω στην πόρτα της εισόδου, στην πολυκατοικία της Νέας Σμύρνης, που έχει απαθανατίσει το βίντεο που δημοσίευσε η νεαρή γυναίκα ήταν το βασικό στοιχείο που έκανε τις Αρχές να «ξεκλειδώσουν» την υπόθεση και να σχηματίσουν δικογραφία σε βάρος του νεαρού.

Οι αστυνομικοί, κοιτώντας το βίντεο, διαπίστωσαν ότι ο νεαρός αγγίζει την πόρτα λίγο πριν καταλάβει ότι δεν μπορεί να μπει στην πολυκατοικία. Μάλιστα, όταν τον προσήγαγαν, κρατούσε το στόμα του κλειστό και αρνιόταν οποιαδήποτε εμπλοκή παρά τις αναγνωρίσεις των γυναικών. Μόλις ωστόσο οι αρμόδιοι αξιωματικοί του είπαν ότι έχουν ταυτοποιηθεί τα αποτυπώματά του, τότε μόνο έσκυψε το κεφάλι και παραδέχτηκε τις πράξεις του.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ