- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Σαρηγιάννης: Τον Ιούνιο θα έχουμε τριψήφιο αριθμό κρουσμάτων
«Θα υπάρξει σταδιακή αύξηση των κρουσμάτων μέχρι τέλος του μήνα λόγω και της έναρξης νέων δραστηριοτήτων»
Ο καθηγητής Περιβαλλοντικής Μηχανικής του ΑΠΘ, Δημοσθένης Σαρηγιάννης, μίλησε για την πορεία των κρουσμάτων στη χώρα και έκανε λόγο για σημαντική μείωση.
Για την πορεία της πανδημίας και των κρουσμάτων στη χώρα μίλησε ο καθηγητής Περιβαλλοντικής Μηχανικής του ΑΠΘ, Δημοσθένης Σαρηγιάννης.
Συγκεκριμένα, ο καθηγητής σημείωσε πως «αναμένονται διακυμάνσεις κρουσμάτων μέσα στις επόμενες ημέρες, ωστόσο είναι πιθανό να δούμε σταθεροποίηση στα 2.000 κρούσματα περίπου μέχρι το τέλος Μαΐου».
Μάλιστα, εκτίμησε πως «θα υπάρξει σταδιακή αύξηση των κρουσμάτων μέχρι τέλος του μήνα λόγω και της έναρξης νέων δραστηριοτήτων». Τόνισε, ωστόσο, πως «θα φθάσουμε σε τριψήφιο αριθμό κρουσμάτων στα μέσα Ιουνίου».
«Τα ανοίγματα είναι κρίσιμα. Είναι σημαντικό να δούμε πώς θα διαχειριστούμε τις τουριστικές ροές» σημείωσε ο καθηγητής τονίζοντας ότι «πρέπει πλέον να χαμογελάσουμε, καθώς ο φόβος δεν είναι καλός σύμβουλος».
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ανάλυση του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών
Μεγάλη κινητοποίηση με επίγειες δυνάμεις και πέντε αεροσκάφη για την κατάσβεση
Προτεραιότητα η ενίσχυση της έρευνας, η διεθνοποίηση και η επίλυση του στεγαστικού
Θέτουν νέα ερωτήματα για την πορεία της δικαστικής διερεύνησης
Το χρονικό της υπόθεσης
Κατηγορείται για απάτες και πλαστογραφίες
Κλειστό το μονοπάτι για τη Μονή Στομίου
Η οργάνωση έχει περιθάλψει φέτος 73 αλεπούδες
Συναγερμός στην Πυροσβεστική
Για ψευδείς δηλώσεις εκτάσεων σε νησιά από παραγωγούς στην Κρήτη
Τι κατήγγειλε η νεαρή κοπέλα
Μία από τις προτάσεις έχει σχεδιαστεί από Ελληνίδα γραφίστρια
Τι αλλάζει στις δύο γραμμές
Το χρονικό της υπόθεσης
Ηλικίας από 14 έως 17 ετών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.