Ελλαδα

Σταμπουλίδης: Τέλος τα click away και click inside στις 14 Μαΐου

Τι δήλωσε για τα SMS

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Click Away
Click Away © EUROKINISSI

Την προσεχή Παρασκευή (14/5) τελειώνουν τα click away και click inside όπως επιβεβαίωσε ο γγ Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή, Παναγιώτης Σταμπουλίδης.

Για το τέλος του click inside και click away μίλησε ο γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή, Παναγιώτης Σταμπουλίδης.

Συγκεκριμένα, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό τόνισε πως την προσεχή Παρασκευή (14/5) τελειώνουν τα click away και click inside. «Δεν θα υπάρχει αυτή η διαδικασία στις 15» σημείωσε συμπληρώνοντας παράλληλα ωστόσο, πως οι περιορισμοί για τον αριθμό των πελατών ανά κατάστημα θα μας συνοδεύουν για πολύ καιρό ακόμα.

Αναφορικά με τα SMS ανέφερε πως «συνολικά θα επανεξεταστούν τα SMS μέχρι τις 14 του μήνα. Η κυβέρνηση και οι ειδικοί θα έχουν τα δεδομένα προκειμένου να εισηγηθούμε ή να αποφασίσουμε αν θα προχωρήσουμε ως έχουμε ή αν θα αρθούν τελείως. Η ουσία είναι πως έχουμε μπροστά μας ένα 10ήερο ή και λιγότερο από 10 ημέρες που πρέπει με κάθε τρόπο να πιέσουμε τον κόσμο που έχει το δικαίωμα να εμβολιαστεί να το κάνει, ώστε στο τέλος να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε περισσότερο υγειονομικό χώρο για τις δραστηριότητες που ανοίξαμε».

Κληθείς να σχολιάσει το τρίωρο σημείωσε πως «το τρίωρο είναι άλλο, δεν είναι δική μου αρμοδιότητα να τοποθετηθώ. Και για τη διαδικασία του ραντεβού έχουμε συζητήσει και προετοιμάσει εισήγηση για άρση του μέτρου στις 15 του μήνα για να επιστρέψουμε ακόμη πιο κοντά στην κανονικότητα».

Να σημειωθεί πως ήδη από αύριο, 8 Μαΐου, μειώνεται το ποσοστό εμβαδού ανά πελάτη που αντιστοιχεί σε καταστήματα άνω των 500 τ.μ. σε 50 τ.μ. ανά άτομο.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ