- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Άγνωστοι στην Ελευθερούπολη έσκαψαν έναν τάφο και πήραν μέσα από το φέρετρο έναν άνδρα που ήταν θαμμένος.
Ένα περίεργο περιστατικό σημειώθηκε τις προηγούμενες μέρες στα κοιμητήρια της Ελευθερούπολης. Σύμφωνα με το proininews.gr άγνωστοι έσκαψαν έναν τάφο και πήραν μέσα από το φέρετρο έναν άνδρα που ήταν θαμμένος. Ο άνδρας είχε πεθάνει πριν από εννέα μέρες και είχε ταφεί στην Ελευθερούπολη.
Κατά τη διάρκεια της τελετής για τα εννιάμερα οι συγγενείς του είδαν τα χώματα του τάφου ανακατεμμένα. Έτσι ζήτησαν τη διενέργεια έρευνας και οι υπεύθυνοι του Δήμου όταν έσκαψαν τον τάφο διαπίστωσαν πως το φέρετρο που βρισκόταν μέσα στον τάφο είχε άχυρα.
Πλέον έχει ξεκινήσει έρευνα για να διαπιστωθεί εάν κάποιοι άλλοι συγγενείς του θανόντος τον μετέφεραν αλλού με σκοπό να τον ξαναθάψουν.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Περιορίστηκαν οι εστίες αλλά παραμένει ο κίνδυνος αναζωπυρώσεων
Η οικογένεια πριν από λίγα χρόνια έχασε το πρώτο παιδί της σε τροχαίο
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη
Τι πρέπει να γνωρίζετε
Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα
Είχε συλληφθεί ξανά για τον ίδιο λόγο!
Το χρονικό της υπόθεσης
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Επιστρατεύοντας περίπου 10.000 πράκτορες AI
Δείτε το σημερινό σκίτσο
Ο χάρτης πρόβλεψης κινδύνου του υπουργείου Πολιτικής Προστασίας
Τοπικά δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.