Ελλαδα

ΑΣΕΠ: 115 μόνιμες προσλήψεις στο Υπουργείο Οικονομικών

Η προκήρυξη 6Κ/2021

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το υπουργείο Οικονομικών στο κέντρο της Αθήνας
Το υπουργείο Οικονομικών στο κέντρο της Αθήνας © EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Θέσεις εργασίας μέσω ΑΣΕΠ στο Υπουργείο Οικονομικών - Η προκήρυξη για 115 θέσεις μέσω της 6Κ/2021.

Η 6K/2021 προκήρυξη του ΑΣΕΠ, που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας εκατό δεκαπέντε (115) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης σε οργανικές μονάδες του υπουργείου Οικονομικών απεστάλη από το ΑΣΕΠ στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση. 

Δείτε την ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 6Κ/2021

Επιπλέον, μέχρι τις 20 Μαΐου 2021 μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να καταθέσουν αίτηση υποψηφιότητες για την 3Κ/2021 προκήρυξη του ΑΣΕΠ που αφορά την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας πενήντα (50) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης στο υπουργείο Εξωτερικών.

Οι ενδιαφερόμενοι για την κάλυψη των θέσεων αυτών καλούνται, εφόσον κατέχουν τα γενικά και απαιτούμενα προσόντα, να υποβάλουν στον ΑΣΕΠ «ΑΙΤΗΣΗ - ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ» (ηλεκτρονική). Τα απαραίτητα δικαιολογητικά, θα υποβληθούν σύμφωνα με τους όρους της παρούσας προκήρυξης.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.asep.gr – Πολίτες → Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες) ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη (Παράρτημα ΣΤ΄). 

Δείτε την ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 3Κ/2021

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ