Ελλαδα

Περισσότεροι από 100.000 οι εμβολιασμοί σήμερα

Μέσα στον Ιούνιο θα δοθεί η δυνατότητα σε όλες τις ηλικιακές ομάδες να εμβολιαστούν

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εμβολιασμός
Εμβολιασμός πολίτη με το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού © EPA

Περισσότεροι από 100.000 εμβολιασμοί έχουν προγραμματιστεί σήμερα, σύμφωνα με τον γενικό γραμματέα συντονισμού της κυβέρνησης, Θανάση Κοντογεώργη.

Σύμφωνα με τον γενικό γραμματέα συντονισμού της κυβέρνησης, Θανάση Κοντογεώργη, σήμερα Τετάρτη του Πάσχα 5 Μαΐου είναι προγραμματισμένοι 100.000 εμβολιασμοί. Ακόμα, σήμερα θα ξεκινήσει και η χορήγηση του μονοδοσικού εμβολίου της Johnson & Johnson.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο διάστημα της Μεγαλης Εβδομάδας περίπου 500 χιλιάδες συμπολίτες μας εκμεταλλεύτηκαν το άνοιγμα της πλατφόρμας και προγραμμάτισαν τα ραντεβού τους. 

Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή ο κ. Κοντογεώργης ενημέρωσε επίσης ότι οι πολίτες που ολοκλήρωσαν τον εμβολιασμό τους και με τις δύο δόσεις ανέρχονται σε ένα εκατομμύριο. Παράλληλα, εκτίμησε ότι μέσα στον Ιούνιο θα δοθεί η δυνατότητα σε όλες τις ηλικιακές ομάδες να εμβολιαστούν.

Αναφορικά με την επόμενη ηλικιακή ομάδα που θα εμβολιαστεί, ο κ. Κοντογεώργης είπε ότι τις αποφάσεις θα καθορίσουν τα ραντεβού των επόμενων ημερών, ενώ η εισήγηση θα γίνει προς το τέλος του μήνα.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ