Ελλαδα

Γιώργος Πατούλης: Έκανε το εμβόλιο για κορωνοϊό - Τι δήλωσε

Στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών - Το 2020 είχε διαγνωστεί θετικός στην Covid

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γιώργος Πατούλης - Περιφερειάρχης Αττικής: Έκανε το εμβόλιο για τον κορωνοϊό
Γιώργος Πατούλης - Περιφερειάρχης Αττικής: Έκανε το εμβόλιο για τον κορωνοϊό © EUROKINISSI

Το εμβόλιο για τον κορωνοϊό έκανε ο Γιώργος Πατούλης στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών και έστειλε μήνυμα ότι «ο εμβολιασμός είναι πράξη ευθύνης».

Ο Γιώργος Πατούλης, περιφερειάρχης Αττικής και πρόεδρος του ΙΣΑ, εμβολιάστηκε για κορωνοϊό στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών.

«Ο εμβολιασμός αποτελεί το πιο ισχυρό όπλο απέναντι στον "αόρατο" εχθρό της πανδημίας. Κάνουμε το εμβόλιο για να πάρουμε πίσω τις ζωές μας» ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις μετά το εμβόλιο που έκανε για κορωνοϊό.

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Δεκέμβριο ο Γιώργος Πατούλης είχε διαγνωστεί θετικός στον κορωνοϊό.

Τον Γιώργο Πατούλη υποδέχθηκαν η αναπληρώτρια διοικήτρια του νοσοκομείου, Άννα Μάινα, η διευθύντρια του φαρμακείου του νοσοκομείου, Όλγα Οικονόμου και μέλη του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού. Ο πρόεδρος του ΙΣΑ ενημερώθηκε για τα προβλήματα τους, για την πορεία υλοποίησης του εμβολιασμού αλλά και για την εγκατάσταση της ενίσχυσης του νοσοκομείου από την Περιφέρεια Αττικής σε επίπεδο ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού.

Γιώργος Πατούλης - Η πρώτη δήλωση μετά το εμβόλιο για κορωνοϊό

«Ο εμβολιασμός είναι πράξη ευθύνης και οφείλουμε όλοι να ευχαριστήσουμε τον επιστημονικό κόσμο που κατάφερε σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα να δώσει το εμβόλιο, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα αισιοδοξίας και σηματοδοτώντας την αρχή του τέλους αυτής της δύσκολης περιπέτειας που βιώνουμε όλοι μας» τόνισε.

Και πρόσθεσε: «Σήμερα επισκέφθηκα το Γενικό Κρατικό Γ. Γεννηματάς για να εμβολιαστώ. Διαπίστωσα ότι η διαδικασία γίνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η ανοσία κατακτιέται μέρα με τη μέρα με χιλιάδες εμβολιασμούς σε όλη τη χώρα».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ