- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ράπτη: Όλα τα εμβόλια είναι ασφαλή - Πότε η συνάντηση για το J&J
Τι σημείωσε η υφυπουργός Υγείας
Κάλεσμα στους πολίτες να εμβολιαστούν, σημειώνοντας ότι όλα τα εμβόλια είναι απολύτως ασφαλή απηύθυνε η Ζωή Ράπτη.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε τηλεοπτική εκπομπή, η υφυπουργός Υγείας, Ζωή Ράπτη μίλησε για το ζήτημα των εμβολιασμών και των εμβολίων που έχουν χορηγηθεί στην Ελλάδα.
Συγκεκριμένα, η υφυπουργός σημείωσε πως «στην Ελλάδα έχουν γίνει 400 χιλιάδες εμβολιασμοί με Astrazeneca και περισσότεροι από 50 εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο, και τα περιστατικά παρενεργειών ήταν ελάχιστα».
Στη συνέχεια, η κα Ράπτη τόνισε ότι «από την επόμενη εβδομάδα που ανοίγει η πλατφόρμα για τον εμβολιασμό της ηλικιακής ομάδας 30-39» ενώ υπογράμμισε ότι «όσοι κλείσουν ραντεβού θα εμβολιαστούν μέσα σε λίγες μέρες με το εμβόλιο της AstraZeneca».
Συνοψίζοντας, η υφυπουργός Υγείας τόνισε ότι «μέσα στο Σαββατοκύριακο, θα συνεδριάσει η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών προκειμένου να εξετάσει αν θα δώσει το πράσινο φως και για το εμβόλιο της Johnson&Johnson».
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Ποιες είναι οι πιο δύσκολες ώρες
Νέα ορόσημα στην ανάπλαση
Όλες οι τελευταίες πληροφορίες
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι οδηγοί
Ισχυρή προειδοποίηση για επικίνδυνα φαινόμενα την Παρασκευή
Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς σηκώθηκαν 4 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο
Μετά από διακοπή ρεύματος
«Παρά τις δυσκολίες, τα κατάφερα»
Έχει εκδοθεί έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο
Η τραγωδία του Ματιού και το στοίχημα για ένα κράτος που προλαμβάνει
Ο Θεοφάνης και η σύζυγός του Διανελία θα καθίσουν μαζί στα φοιτητικά έδρανα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.