- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Η κίνηση των οχημάτων σήμερα 22 Απριλίου στους δρόμους της Αθήνας
Πού εντοπίζονται δυσκολίες;
Με χαμηλές ταχύτητες συνεχίζεται η κίνηση των οχημάτων στους κεντρικούς οδικούς άξονες της Αθήνας - Ποια σημεία είναι στο «κόκκινο».
-
Προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην αριστερή λωρίδα της Λ. Κηφισού, στο τμήμα της από το ύψος της οδού Δυρραχίου έως το ύψος της Αττικής Οδού, εναλλάξ και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, κατά τις ώρες 09:30΄ έως 18:00΄.
- Κυκλοφοριακές παρεμβάσεις με εκτροπές της κυκλοφορίας στην Παραλιακή στο Φάληρο στο πλαίσιο υλοποίησης του Έργου Ανάπλασης του Φαληρικού Όρμου.
- Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων και στα δύο ρεύματα της Λ. Αθηνών-Σουνίου , στον οδικό άξονα Βάρκιζας – Σουνίου πλησίον των σηράγγων στη Βάρκιζα, σε συνολικό μήκος 900 μέτρων. Η κυκλοφορία των οχημάτων,προς Σούνιο και Αθήνα πραγματοποιείται με ειδική σήμανση της Τροχαίας, από παρακαμπτηρίους οδούς.
-
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, στον Δήμο Ωρωπού, στο τμήμα της μεταξύ των χιλιομετρικών θέσεων 37,300 και 47,800, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία, με πλήρη αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας και Λ.Ε.Α., καθ’ όλο το 24ωρο, και της μεσαίας λωρίδας κυκλοφορίας από τις 10.00΄ έως τις 21.00΄. Η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται από το εναπομένον κάθε φορά πλάτος του οδοστρώματος.
-
Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην δεξιά λωρίδα και στη Λ.Ε.Α. της Ν.Ε.Ο. Αθηνών - Κορίνθου, καθ’ όλο το 24ωρο, μεταξύ των χιλιομετρικών θέσεων 26,908 και 28,773 στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο, καθώς και στο τμήμα μεταξύ των χιλιομετρικών θέσεων 52,350 και 52,650,επί του Βόρειου-Δεξιού παράπλευρου.
-
Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου, στον Ημικόμβο Μεγάρων, μεταξύ των χιλιομετρικών θέσεων 38,714 και 39,250, λόγω της μετατόπισης των δύο ρευμάτων κυκλοφορίας προς τον δεξιό κλάδο και μικρό τμήμα του αριστερού κλάδου του αυτοκινητοδρόμου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο, του αποκλεισμού νοτίου τμήματος του αριστερού κλάδου του αυτοκινητόδρομου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα και του τοπικού αποκλεισμού της Λ.Ε.Α. και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Παρατεταμένο κύμα καύσωνα σε Ιταλία, Γερμανία, Γαλλία, Αυστρία, Ελβετία
Παραμένουν στο σημείο οι Πυροσβεστικές Δυνάμεις
Ισχυρές επίγειες και εναέριες δυνάμεις επιχειρούν για την κατάσβεση της πυρκαγιάς
Νοσηλεύεται στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων με κάταγμα μηρού - Οι αρχές διερευνούν τις συνθήκες
Το ταχύπλοο προσέκρουσε στην προβλήτα κατά την πρόσδεση - Ακυρώθηκε το δρομολόγιο
Άμεση κινητοποίηση επίγειων και εναέριων δυνάμεων - Δεν απειλήθηκαν κατοικίες
Ισχυρές επίγειες δυνάμεις της Πυροσβεστικής και ένα ελικόπτερο επιχειρούν στο σημείο
25 Ιουνίου ανακοινώνονται οι βαθμολογίες των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ - Ξεκινούν οι διαδικασίες για τα μηχανογραφικά
Πιλοτικό πρόγραμμα στοχευμένης αλιείας με χρηματοδότηση από την ΕΕ εξετάζει το υπουργείο
Γενικά αίθριο σκηνικό σε όλη τη χώρα - Η πρόγνωση της ΕΜΥ
Σε εξέλιξη και οι έρευνες για τα αίτια εκδήλωσης της φωτιάς
Τιτάνια μάχη πριν από τη δύση του ηλίου δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις
Διαδραστικός χάρτης δείχνει τη χρονική και γεωγραφική πορεία του στην Ανατολική Μεσόγειο
Οι κάτοικοι καλούνται να μετακινηθούν προς τα Στύρα
Καίγεται δάσος κοντά στα Μεσοχώρια
Επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις
Μεγάλη κινητοποίηση επίγειων και εναέριων μέσων της Πυροσβεστικής
Σημειώθηκαν με διαφορά λίγων λεπτών - Κινητοποίηση των αρχών
Με αφορμή τα πρόσφατα δημοσιεύματα, οι επιστήμονες ξεκαθαρίζουν τους πραγματικούς κινδύνους
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.