Ελλαδα

Η κίνηση των οχημάτων σήμερα 21 Απριλίου στους δρόμους της Αθήνας

Πού εντοπίζονται δυσκολίες;

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κίνηση Αθήνα
Κίνηση Αθήνα © EUROKINISSI

Με χαμηλές ταχύτητες συνεχίζεται η κίνηση των οχημάτων στους κεντρικούς οδικούς άξονες της Αθήνας - Ποια σημεία είναι στο «κόκκινο».

Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Λ. Κηφισού από την Ιερά Οδό έως τη Νέα Φιλαδέλφεια και στην κάθοδο της Λ. Κηφισού από την Αττική Οδό έως τα ΚΤΕΛ, ενώ κοντά στην Λένορμαν επιβαρύνεται η κυκλοφορία από σύγκρουση φορτηγού με ΙΧ. Επίσης ξεκινούν και εργασίες που θα μπλοκάρουν την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας
 
Πολύ αυξημένη η κίνηση στην κάθοδο της Λ. Κηφισίας στο ύψος του Ολυμπιακού Σταδίου από τον Φάρο Ψυχικού έως την Πανόρμου και στην άνοδο από την Κατεχάκη έως το Κολλέγιο. Επίσης τμηματικά και στα δύο ρεύματα της Βασ. Σοφίας,στην άνοδο της Βασ. Κωνσταντίνου, στην Κατεχάκη προς Μεσογείων στο ύψος των στρατιωτικών νοσοκομείων και στην 34ου Συντάγματος Πεζικού,στον Πειραιά.
 
Χαμηλές ταχύτητες στους δρόμους που οδηγούν στην Πλατεία των Αγίων Αναργύρων στον ομώνυμο Δήμο και στη Χελμού/Λεωφόρο Κρυονερίου από την Άνοιξη και τον Άγιο Στέφανο προς την Εθνική οδό Αθηνών- Λαμίας.
 
Λόγω εργασιών σε εξέλιξη παραμένουν οι εξής ρυθμίσεις στο οδικό δίκτυο:
 
  • Σήμερα 21 και αύριο 22.04.2021, προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην αριστερή λωρίδα της Λ. Κηφισού, στο τμήμα της από το ύψος της οδού Δυρραχίου έως το ύψος της Αττικής Οδού, εναλλάξ και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, κατά τις ώρες 09:30΄ έως 18:00΄.

  • Κυκλοφοριακές παρεμβάσεις με εκτροπές της κυκλοφορίας στην Παραλιακή στο Φάληρο στο πλαίσιο υλοποίησης του Έργου Ανάπλασης του Φαληρικού Όρμου. 
  • Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων και στα δύο ρεύματα της Λ. Αθηνών-Σουνίου , στον οδικό άξονα Βάρκιζας – Σουνίου πλησίον των σηράγγων στη Βάρκιζα, σε συνολικό μήκος 900 μέτρων. Η κυκλοφορία των οχημάτων,προς Σούνιο και Αθήνα πραγματοποιείται με ειδική σήμανση της Τροχαίας, από παρακαμπτηρίους οδούς.
  • Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, στον Δήμο Ωρωπού, στο τμήμα της μεταξύ των χιλιομετρικών θέσεων  37,300 και 47,800, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία, με πλήρη αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας και Λ.Ε.Α., καθ’ όλο το 24ωρο, και της μεσαίας λωρίδας κυκλοφορίας από τις 10.00΄ έως τις 21.00΄. Η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται από το εναπομένον κάθε φορά πλάτος του οδοστρώματος.

  • Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην δεξιά λωρίδα και στη Λ.Ε.Α. της Ν.Ε.Ο. Αθηνών - Κορίνθου, καθ’ όλο το 24ωρο, μεταξύ των χιλιομετρικών θέσεων 26,908 και 28,773 στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο, καθώς και στο τμήμα μεταξύ των χιλιομετρικών θέσεων 52,350 και 52,650,επί του Βόρειου-Δεξιού παράπλευρου.

  • Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου, στον Ημικόμβο Μεγάρων, μεταξύ των χιλιομετρικών θέσεων 38,714 και 39,250, λόγω της μετατόπισης των δύο ρευμάτων κυκλοφορίας προς τον δεξιό κλάδο και μικρό τμήμα του αριστερού κλάδου του αυτοκινητοδρόμου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο, του αποκλεισμού νοτίου τμήματος του αριστερού κλάδου του αυτοκινητόδρομου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα και του τοπικού αποκλεισμού της Λ.Ε.Α. και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

    • Παρακαλούνται από την Τροχαία, οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.
 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ