- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Η κίνηση των οχημάτων σήμερα 21 Απριλίου στους δρόμους της Αθήνας
Πού εντοπίζονται δυσκολίες;
Με χαμηλές ταχύτητες συνεχίζεται η κίνηση των οχημάτων στους κεντρικούς οδικούς άξονες της Αθήνας - Ποια σημεία είναι στο «κόκκινο».
-
Σήμερα 21 και αύριο 22.04.2021, προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην αριστερή λωρίδα της Λ. Κηφισού, στο τμήμα της από το ύψος της οδού Δυρραχίου έως το ύψος της Αττικής Οδού, εναλλάξ και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, κατά τις ώρες 09:30΄ έως 18:00΄.
- Κυκλοφοριακές παρεμβάσεις με εκτροπές της κυκλοφορίας στην Παραλιακή στο Φάληρο στο πλαίσιο υλοποίησης του Έργου Ανάπλασης του Φαληρικού Όρμου.
- Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων και στα δύο ρεύματα της Λ. Αθηνών-Σουνίου , στον οδικό άξονα Βάρκιζας – Σουνίου πλησίον των σηράγγων στη Βάρκιζα, σε συνολικό μήκος 900 μέτρων. Η κυκλοφορία των οχημάτων,προς Σούνιο και Αθήνα πραγματοποιείται με ειδική σήμανση της Τροχαίας, από παρακαμπτηρίους οδούς.
-
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, στον Δήμο Ωρωπού, στο τμήμα της μεταξύ των χιλιομετρικών θέσεων 37,300 και 47,800, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία, με πλήρη αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας και Λ.Ε.Α., καθ’ όλο το 24ωρο, και της μεσαίας λωρίδας κυκλοφορίας από τις 10.00΄ έως τις 21.00΄. Η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται από το εναπομένον κάθε φορά πλάτος του οδοστρώματος.
-
Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην δεξιά λωρίδα και στη Λ.Ε.Α. της Ν.Ε.Ο. Αθηνών - Κορίνθου, καθ’ όλο το 24ωρο, μεταξύ των χιλιομετρικών θέσεων 26,908 και 28,773 στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο, καθώς και στο τμήμα μεταξύ των χιλιομετρικών θέσεων 52,350 και 52,650,επί του Βόρειου-Δεξιού παράπλευρου.
-
Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου, στον Ημικόμβο Μεγάρων, μεταξύ των χιλιομετρικών θέσεων 38,714 και 39,250, λόγω της μετατόπισης των δύο ρευμάτων κυκλοφορίας προς τον δεξιό κλάδο και μικρό τμήμα του αριστερού κλάδου του αυτοκινητοδρόμου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο, του αποκλεισμού νοτίου τμήματος του αριστερού κλάδου του αυτοκινητόδρομου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα και του τοπικού αποκλεισμού της Λ.Ε.Α. και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
-
Παρακαλούνται από την Τροχαία, οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.
-
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Αγκάθι» παραμένει η διάνοιξη της Πόντου,
Πρόσφατα είχε διευθύνει και την αναμέτρηση της Καλαμάτας με τον Ηρακλή
Ο 89χρονος περιέγραφε χρόνια ταλαιπωρίας με το ΙΚΑ και προειδοποιούσε για εκδικητική ενέργεια
Δεμένα θα είναι τα πλοία στα λιμάνια
«Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας»
Κατηγορείται για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο - Το παιδί απομακρύνθηκε με εισαγγελική εντολή
«Χρειάζεται μεγάλη προσοχή στις εκτιμήσεις μας» ανέφερε ο σεισμολόγος
«Από Δευτέρα επιστροφή στην Άνοιξη», δήλωσε ο μετεωρολόγος
Τι πρέπει να κάνουν οι επιβάτες που έχουν εκδώσει εισιτήρια
Ιατρικό ανακοινωθέν Ερυθρού Σταυρού - Χωρίς σοβαρά ευρήματα οι τραυματισμοί των πέντε ασθενών
Ένταση μετά το μακελειό Νοεμβρίου - Καταγγελία για απειλές σε 9χρονο παιδί από τη χήρα θύματος
Μέσα στο όχημα βρισκόταν μια γυναίκα με το παιδί της
Καθηγήτρια φέρεται να πρόβαλλε θρίλερ σε μαθητές, προκαλώντας τους φόβο και αντίδραση των γονέων
Η πιθανή μεταφορά της αργίας δημιουργεί ιδανικές συνθήκες για πέντε συνεχόμενες ημέρες ανάπαυσης
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Οδηγήθηκε νωρίτερα ενώπιον του ανακριτή του Ναυτοδικείου Πειραιά
Ποια δρομολόγια θα υποκατασταθούν από λεωφορεία την Πέμπτη 30/4
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.