Ελλαδα

Ασπρόπυργος: Τι λέει η γυναίκα που εντόπισε το νεογέννητο

Το μωρό έχει διακομιστεί στο «Παίδων»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μωρό - βρέφος
Μωρό - βρέφος © Pixabay / Rainer_Maiores

Ασπρόπυργος: Νεογέννητο εντοπίστηκε γυμνό σε χωράφι - Τι υποστηρίζει η γυναίκα που το βρήκε.

Η γυναίκα που εντόπισε το νεογέννητο σε χωράφι στην περιοχή Ψάρι στον Ασπρόπυργο, περιέγραψε τη στιγμή που άκουσε το κλάμα του μωρού και το αντίκρισε γυμνό στα χώματα.

Σε δηλώσεις της στις τηλεοπτικές κάμερες η γυναίκα είπε ότι εντόπισε το μωρό περίπου στις 06:00 το πρωί της Δευτέρας (19/4) και ότι παρότι ήταν ολόγυμνο ήταν ακόμη ζεστό. Αμέσως κάλεσε την αστυνομία και μέχρι να έρθει το πήρε στο σπίτι της προκειμένου να το ζεστάνει. «Άκουσα τα κλάματα και πλησίασα για να δω τι συμβαίνει. Βρήκα το μωρό γυμνό, παρατημένο πάνω στα χώματα να κλαίει γοερά. Ήταν χωρίς κουβέρτα, χωρίς ρούχα, το αγκάλιασα το πήρα σπίτι», είπε η γυναίκα που βρήκε το νεογέννητο. Είναι αξιοσημείωτο ότι το μωρό είχε στο κορμάκι του τον ομφάλιο λώρο. 

Εγκατάλειψη μωρού σε χωράφι στον Ασπρόπυργο - Ήταν γυμνό

Οι αρχές έχουν αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο η μητέρα του βρέφους να το γέννησε στο σημείο που το εγκατέλειψε. 

Το μωρό διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», όπου υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις. Την υπόθεση ερευνά το Τμήμα Ασφαλείας Ασπροπύργου. Η αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. προσπαθούν να εντοπίσουν τη μητέρα του βρέφους. Η αναζήτηση έχει ξεκινήσει από τα νοσοκομεία της Αττικής, προκειμένου να διαπιστωθεί αν κάποια γυναίκα ζήτησε βοήθεια. 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ