Ελλαδα

Σαντορίνη: Εκτός τάξης μαθητές που δεν έβρισκαν self test

Τι θα γίνει με τις απουσίες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σαντορίνη
Σαντορίνη © EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Σαντορίνη: Μαθητές Λυκείου δεν έβρισκαν self test στα φαρμακεία και έμειναν εκτός τάξης και τηλεκπαίδευσης.

Εκτός μαθήματος παρέμειναν περίπου 70 μαθητές Λυκείου στη Σαντορίνη, καθώς επιβεβαιωμένα τα 60 παιδιά δεν μπόρεσαν να προμηθευτούν τα self test, λόγω κακού προγραμματισμού, όπως είπε ο διευθυντής του Λυκείου Θήρας. 

«Χθες, σε σύνολο 312 μαθητών του Λυκείου, δεν μπόρεσαν να παρακολουθήσουν το μάθημα 70 μαθητές, εκ των οποίων επιβεβαιωμένα οι 60 δεν μπόρεσαν να προμηθευτούν τα self test», δήλωσε στο ΟPEN ο Μανώλης Καραμολέγκος, διευθυντής του Λυκείου Θήρας και προσέθεσε ότι «υπήρξε κακός προγραμματισμός στη διανομή των self test. Προφανώς δεν ευθύνονται οι φαρμακοποιοί, πήγαν οι άνθρωποι να τα πάρουν και αντί να πάρουν ένα πήραν περισσότερα, με αποτέλεσμα οι επόμενοι να μην βρίσκουν. Δεν έπρεπε να δοθούν απευθείας όλα τα self test που προβλέπονται, αλλά να δοθεί το τεστ για μία ημέρα, μέχρι να έρθει η επόμενη παρτίδα». 

Ο διευθυντής του σχολείου σημείωσε ότι από σήμερα αναμένεται να ομαλοποιηθεί η κατάσταση. Όπως πληροφορήθηκε εστάλη η νέα παρτίδα. Πάντως, σε ό,τι αφορά τους μαθητές που δεν μπόρεσαν να μπουν στην τάξη, δεν κατάφεραν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα μέσω τηλεκπαίδευσης, καθώς, όπως εξήγησε ο διευθυντής δεν διαθέτουν όλα τα σχολεία στην Ελλάδα τον τεχνολογικό εξοπλισμό, ώστε να παρακολουθούν τα μαθήματα που γίνονται μέσα από την τάξη. 

Ο διευθυντής είπε ότι θα ληφθεί μέριμνα προκειμένου να μην μετρήσουν οι απουσίες, τη στιγμή που τα παιδιά δεν μπορούσαν να πάρουν τα self test. 

Σαντορίνη: Δεν πήγαν σχολείο γιατί δεν έβρισκαν self test | Ώρα Ελλάδος 16/4/2021 | OPEN TV

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ