Ελλαδα

Η κίνηση των οχημάτων σήμερα 12 Απριλίου στους δρόμους της Αθήνας

Πού εντοπίζονται δυσκολίες;

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κίνηση Αθήνα
Κίνηση Αθήνα © EUROKINISSI

Με χαμηλές ταχύτητες συνεχίζεται η κίνηση των οχημάτων στους κεντρικούς οδικούς άξονες της Αθήνας - Ποια σημεία είναι στο «κόκκινο».

Πολύ αυξημένη κίνηση στην άνοδο της Λ. Κηφισού από την Πέτρου Ράλλη έως την Ιερά Οδό και στο ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας, στην Παραλιακή από το ύψος του Μοσχάτου έως το Δέλτα Φαλήρου και στη Χελμού/Λεωφόρο Κρυονερίου από την Άνοιξη και τον Άγιο Στέφανο προς την Εθνική οδό Αθηνών- Λαμίας. 
 
Αυξημένη η κίνηση στην Διάκου, την Λ. Αμαλίας και την Βασ. Σοφίας προς την Πλ. Συντάγματος.
 
Δυσκολίες στην κάθοδο της Λ.Κηφισίας από το Γηροκομείο έως τη Λ.Αλεξάνδρας και στην άνοδο από τον Φάρο Ψυχικού έως τα Σίδερα Χαλανδρίου. Επίσης στην κάθοδο της Λ. Κηφισού από την Αττική οδό έως τους Αγίους Αναργύρους και από τη Δυρραχίου έως την Ορφέως.
 
Χαμηλές ταχύτητες στην Αγ. Σαράντα και την κάθοδο της Ελ. Βενιζέλου στη Νέα Ερυθραία και στην κάθοδο της Μεσογείων από το Πεντάγωνο έως το Ερρίκος Ντυνάν.
 
- Κυκλοφοριακές παρεμβάσεις στο Φάληρο στο πλαίσιο υλοποίησης του Έργου Ανάπλασης του Φαληρικού Όρμου. Η κυκλοφορία των οχημάτων πραγματοποιείται ως εξής:
  • Τα οχήματα που κινούνται στο οδικό δίκτυο του Δήμου Π. Φαλήρου, με κατεύθυνση προς την Παλαιά Λ. Ποσειδώνος θα εκτρέπονται στο ύψος της οδού Αιόλου - δεξιά Ζησιμοπούλου – δεξιά Καλυψούς - αριστερά Λ. Αμφιθέας - Λάμπρου Κατσώνη – Επαμεινώνδα, ή εναλλακτικά θα εκτρέπονται στο ύψος της οδού Πλειάδων - Αιόλου - δεξιά Ζησιμοπούλου – δεξιά Καλυψούς - αριστερά Λ. Αμφιθέας - Λάμπρου Κατσώνη - Επαμεινώνδα.
  • Τα οχήματα που κινούνται επί της Παλαιάς Λ. Ποσειδώνος, με κατεύθυνση προς το οδικό δίκτυο του Δήμου Π. Φαλήρου – Γλυφάδας θα κινούνται αριστερά στην οδό Επαμεινώνδα – Λ. Κατσώνη - Λ. Αμφιθέας – δεξιά Άρεως – δεξιά Ναϊάδων.
  • Τα οχήματα που κινούνται επί της Παλαιάς Λ. Ποσειδώνος, με κατεύθυνση προς το οδικό δίκτυο του Δήμου Αθηναίων – Ν. Σμύρνης θα κινούνται αριστερά στην οδό Επαμεινώνδα – Λ. Κατσώνη – δεξιά Ταγμ. Πλέσσα – αριστερά Δοϊράνης - δεξιά Σπάρτης – δεξιά Ν. Πλαστήρα – δεξιά Μεγ. Αλεξάνδρου – Λ. Συγγρού.
 
- Λόγω εκτέλεσης εργασιών, έχει διακοπεί  η κυκλοφορία των οχημάτων και στα δύο ρεύματα της Λ. Αθηνών-Σουνίου , στον οδικό άξονα Βάρκιζας – Σουνίου πλησίον των σηράγγων στη Βάρκιζα, σε συνολικό μήκος 900 μέτρων.
 
Η κυκλοφορία των κινούμενων προς Σούνιο οχημάτων, πραγματοποιείται μέσω της διαδρομής: Αριστερά κόμβος Λ. Αθηνών-Σουνίου - Βασ. Κωνσταντίνου, δεξιά Βάκχου, δεξιά Λ. Αναγυρούντος, δεξιά Λ. Ευελπίδων (πρώην Λ. Βάρης-Κορωπίου), δεξιά Λ. Αγίας Μαρίνας, συνέχεια Λ. Αγίας Μαρίνας έως τη συμβολή της με τη Λ. Αθηνών-Σουνίου μέσω του κόμβου  Λ. Αθηνών-Σουνίου – Λ. Αγίας Μαρίνας-Κορωπίου.
 
Η κυκλοφορία των κινούμενων προς Αθήνα οχημάτων, πραγματοποιείται μέσω της διαδρομής: Δεξιά κόμβος Λ. Αθηνών-Σουνίου – Λ. Αγίας Μαρίνας-Κορωπίου, αριστερά Λ. Ευελπίδων (πρώην Λ. Βάρης-Κορωπίου), συνέχεια Λ. Ευελπίδων έως τη συμβολή της με τη Λ. Αθηνών-Σουνίου μέσω του κόμβου Λ. Αλκυονίδων-Λ. Βάρης.
 
-Λόγω εκτέλεσης εργασιών, πραγματοποιούνται οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, στον Δήμο Ωρωπού, στο τμήμα της μεταξύ των χιλιομετρικών θέσεων  37,300 και 47,800, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία: 
  • *Πλήρης αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας και της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.), καθ’ όλο το 24ωρο.
  • *Πλήρης αποκλεισμός της αριστερής και μεσαίας λωρίδας κυκλοφορίας, καθώς και της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.), κατά τις ώρες 10.00΄ έως 21.00΄.

Κατά την εκτέλεση των ανωτέρω εργασιών, η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται από το εναπομένον κάθε φορά πλάτος του οδοστρώματος.

-Λόγω εκτέλεσης εργασιών, έχει αποκλειστεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην δεξιά λωρίδα και στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.) της Ν.Ε.Ο. Αθηνών - Κορίνθου, καθ’ όλο το 24ωρο, μεταξύ των χιλιομετρικών θέσεων 26,908 και 28,773 στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο, καθώς και στο τμήμα μεταξύ των χιλιομετρικών θέσεων 52,350 και 52,650,επί του Βόρειου-Δεξιού παράπλευρου .
  •  
-Σε ισχύ παραμένουν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου, στον Ημικόμβο Μεγάρων, μεταξύ των χιλιομετρικών θέσεων 38,714 και 39,250, λόγω:

*Μετατόπισης των δύο ρευμάτων κυκλοφορίας προς τον δεξιό κλάδο και μικρό τμήμα του αριστερού κλάδου του αυτοκινητοδρόμου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο.

*Αποκλεισμού νοτίου τμήματος του αριστερού κλάδου του αυτοκινητόδρομου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

*Τοπικού αποκλεισμού της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Παρακαλούνται από την Τροχαία, οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ