- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ερυθρός Σταυρός: Ύποπτος 58χρονος ασθενής για τον θάνατο 76χρονου
Έγκλημα δείχνουν τα πρώτα στοιχεία από τις έρευνες των αρχών
Θάνατος 76χρονου ασθενούς με κορωνοϊό στον Ερυθρό Σταυρό: Τα στοιχεία για αποσύνδεση του αναπνευστήρα από ανθρώπινο χέρι - Ύποπτος 60χρονος ασθενής.
Νέα στοιχεία έρχονται στο «φως» σχετικά με τον μυστηριώδη θάνατο ενός 76χρονου ασθενούς με κορωνοϊό, που νοσηλευόταν διασωληνωμένος στον Ερυθρό Σταυρό. Πληροφορίες του protothema.gr αναφέρουν ότι ένας 58χρονος που νοσηλευόταν στο θάλαμο, φέρεται να είναι το πρόσωπο που αποσυνέδεσε τον αναπνευστήρα.
Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας, οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών έχουν στα χέρια τους στοιχεία, σύμφωνα με τα οποία ο 58χρονος ασθενής φέρεται να έκοψε την παροχή οξυγόνου στον 76χρονο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι γιατροί αμέσως μετά το θάνατο του 76χρονου εντόπισαν περίεργα σημάδια στα καλώδια που συνδέουν το σύστημα της παροχής οξυγόνου και άμεσα ενημερώθηκε η Αστυνομία.
Ο 58χρονος ασθενής δεν ήταν διασωληνωμένος, ούτε βρισκόταν σε καταστολή. Ωστόσο, είχε εκφράσει παράπονα ότι ο 76χρονος έκανε θόρυβο και ήθελε να μείνει μόνος του στο θάλαμο. Ο 76χρονος, που κατέληξε το απόγευμα της Τετάρτης (7/4) ήταν διασωληνωμένος σε απλό θάλαμο νοσηλείας. Μάλιστα, πληροφορίες από το protothema.gr αναφέρουν ότι η κατάσταση της υγείας του είχε βελτιωθεί.
Από την αρχή, τα δύο σενάρια που εξέταζαν οι αρχές ήταν αυτό του τεχνικού προβλήματος και της ανθρώπινης παρέμβασης. Στο μικροσκόπιο βρισκόταν από τις πρώτες ώρες ο ρόλος του 58χρονου ασθενή.
Να σημειωθεί ότι από τα τέλη Μαρτίου ο Ερυθρός Σταυρός έχει μετατραπεί σε μονάδα νοσηλείας ασθενών με κορωνοϊό.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυξημένη κίνηση σε Κινέττα και Ελευσίνα, αλλά χωρίς μεγάλες καθυστερήσεις
«Υγειονομική βόμβα» καταγγέλλουν τοπικοί φορείς
Προβλήματα στην κυκλοφορία
Υψηλό επενδυτικό ενδιαφέρον συγκεντρώνει η Κρήτη
Εννέα μέρες μετά το σοβαρότατο τροχαίο που είχε στα Ιωάννινα
Η ζωή μας μέσα στην κίνηση και οι εξαγγελίες που δεν λύνουν το πρόβλημα
Έναρξη εξετάσεων και στα γυμνάσια
Γιατί δημιουργείται σύγχυση με την Πεντηκοστή
Θερμοκρασία έως 34°C σε αρκετές περιοχές της χώρας - Η πρόγνωση της ΕΜΥ
Κατασχέθηκαν οχήματα, πλαστές πινακίδες και χαρτονομίσματα
Μηδενική ανοχή από την Πυροσβεστική - Ήδη έχουν επιβληθεί 365 πρόστιμα και έγιναν 60 συλλήψεις
Ένα από τα πιο δημοφιλή αστρονομικά φαινόμενα για το ευρύ κοινό
H συγκινητική ανάρτηση της μητέρας της
Η ημέρα δεν συγκαταλέγεται στις υποχρεωτικές αργίες
Λιποθυμικό επεισόδιο κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας στην Αρετσού - Μεταφέρθηκε στο 424
Προσωρινά κρατούμενος ένας από τους 22 κατηγορούμενους - Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι υπόλοιποι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.