Ελλαδα

Κυπαρισσία: Πώς έγινε το έγκλημα με θύμα τον 39χρονο

To χρονικό της εν ψυχρώ δολοφονίας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κυπαρισσία: Δολοφονία 39χρονου ιδιοκτήτη καταστήματος
Κυπαρισσία: Δολοφονία 39χρονου ιδιοκτήτη καταστήματος © tharrosnews.gr

Δολοφονία στην Κυπαρισσία: Το χρονικό του εγκλήματος - Γιατί ο ηλικιωμένος άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε τον 39χρονο ιδιοκτήτη καταστήματος.

Τραγικό θάνατο βρήκε ο 39χρονος ιδιοκτήτης καταστήματος με είδη κινητής τηλεφωνίας το μεσημέρι της Τετάρτης (7/4) στην Κυπαρισσία, όταν ένας ηλικιωμένος άνδρας τον δολοφόνησε εν ψυχρώ με το περίστροφο που είχε στην κατοχή του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι προηγήθηκε λεκτική διένεξη μεταξύ των δύο ανδρών για το λογαριασμό τηλεφώνου του 72χρονου. 

Ο 72χρονος, πρώην λαχειοπώλης, πήγε στο κατάστημα του θύματος προκειμένου να πληρώσει έναν λογαριασμό που είχε λήξει. Μετά από λεκτική διένεξη με τον 39χρονο ιδιοκτήτη του καταστήματος έφυγε από το κατάστημα και απέστρεψε μετά από λίγη ώρα, έχοντας στα χέρια του το περίστροφο. Τότε πυροβόλησε τον 39χρονο και τράπηκε σε φυγή.

Κυπαρισσία: Δολοφονία 39χρονου ιδιοκτήτη καταστήματος
Κυπαρισσία: Δολοφονία 39χρονου ιδιοκτήτη καταστήματος © tharrosnews.gr

Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, όπου λίγη ώρα αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του, ενώ ο δράστης παραδόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας. Ο δράστης, που στο παρελθόν πωλούσε λαχεία, περιγράφεται ως χαρακτήρας οξύθυμος και αντικοινωνικός.

Ο 39χρονος ήταν παντρεμένος και είχε ένα παιδάκι μόλις δύο ετών. 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ