Ελλαδα

Βατόπουλος: Δύσκολα οι μετακινήσεις εκτός νομού για το Πάσχα

Τι είπε για τα σχολεία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Διόδια
Διόδια © EUROKINISSI

Ο καθηγητής μικροβιολογίας, Αλκιβιάδης Βατόπουλος μίλησε για τις μετακινήσεις εκτός νομού για το Πάσχα αλλά και για το άνοιγμα των σχολείων.

Για το ενδεχόμενο των μετακινήσεων από νομό σε νομό το προσεχές Πάσχα μίλησε ο καθηγητής μικροβιολογίας, Αλκιβιάδης Βατόπουλος σε τηλεοπτικό σταθμό.

Συγκεκριμένα, ο κ. Βατόπολος σημείωσε πως «προς το παρόν το βλέπω λίγο δύσκολο.  Να πάμε εντός νομού ή εντός Αττικής στην Αθήνα… Κάπως έτσι φοβάμαι θα γίνει. Θα το δούμε».

Όπως αποκάλυψε ο κ. Βατόπολους, επικρατούν μέχρι στιγμής δύο «αντιμαχόμενες» απόψεις, με την πρώτη να εκτιμά ότι πρέπει να ανοίξει η Γ’ Λυκείου λόγων των πανελληνίων εξετάσεων, κάτι που δεν είναι πολύ καλό επιδημιολογικά και η δεύτερη που επιχειρηματολογεί υπέρ του ανοίγματος των δημοτικών, όπου οι μαθητές είναι πιο πειθαρχημένοι. Ο καθηγητής πρόσθεσε ότι τα τεστ στους μαθητές των Λυκείων, υπάρχει μια ασφάλεια.

Ως προς το ζήτημα του ανοίγματος των σχολείων τόνισε πως «θα μπορούσε να γίνει (άνοιγμα σχολείων τη Δευτέρα) αλλά αυτό θα το πούμε τις επόμενες τρεις με τέσσερις ημέρες να δούμε πως θα πάνε τα πράγματα σήμερα και αύριο».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ