- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κορωνοϊός: Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης διέψευσε τη φημολογία για θανάτους εκτός ΜΕΘ
Διαβεβαιώσεις ότι δεν γίνεται επιλογή ασθενών στα νοσοκομεία για το ποιοι θα μπουν στις ΜΕΘ, ούτε τώρα ούτε στο παρελθόν, έδωσε στη Βουλή ο Βασίλης Κοντοζαμάνης.
«Είναι άλλο η αναμονή και άλλο η επιλογή» είπε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΜέΡΑ 25 Κλέωνα Γρηγοριάδη και διέψευσε τη σχετική φημολογία. Όπως είπε, εξυπηρετούνται όλα τα περιστατικά και παρέχεται μηχανική υποστήριξη όπου χρειάζεται.
Σε ότι αφορά στα self test, ο κ. Κοντοζαμάνης επισήμανε πως πρόκειται για συμπληρωτική δράση και αυτοδιάγνωση προκειμένου -όπως ανέφερε- να «πιάσουμε τους ασυμπτωματικούς».
Σύμφωνα με όσα είπε στη Βουλή, συνιστά κέρδος το γεγονός ότι ακόμη και αν κάποιος δεν δηλώσει πως είναι θετικός, θα αυτοπεριοριστεί. Επέμεινε δε, ότι ότι είναι πλήρως κατοχυρωμένα τα δικαιώματα του εργαζόμενου απέναντι στον εργοδότη αν προκύψει θετικό αποτέλεσμα.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι πραγματικά συμβαίνει στην ατμόσφαιρα
Λόγω των κινητοποιήσεων των κτηνοτρόφων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα τελευταία νέα για την κατάσταση της υγείας του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ
Τρεις συλλήψεις από την Αστυνομία στην Αχαΐα
Πότε γιορτάζουν τελικά ο Γιώργος, η Γεωργία και η Γωγώ
Μέχρι πότε πρέπει να βγάλουμε καινούργια
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πρωτοφανείς εικόνες αντίκρυσαν κάτοικοι - Η πιθανή σύνδεση με τις εργασίες της γραμμής 4 στο Μετρό
Το χρονικό της υπόθεσης
Τροποποιήσεις στην κυκλοφορία από την Τροχαία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.