Ελλαδα

Ριχάρδος Μυλωνάς: Απαλλαγή του ενεχυροδανειστή από τις κατηγορίες

«Αντίστοιχη σκευωρία με την υπόθεση Λιγνάδη», λέει ο Αλέξης Κούγιας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ριχάρδος Μυλωνάς
Ριχάρδος Μυλωνάς © EUROKINISSI/ ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Ριχάρδος Μυλωνάς: Απαλλαγή του ενεχυροδανειστή από τις κατηγορίες που τον βάρυναν από το 2018 - Η ανακοίνωση Κούγια και η αναφορά στην υπόθεση Λιγνάδη.

Από όλες τις κατηγορίες που του είχαν απαγγελθεί τον Νοέμβριο του 2018, απαλλάσσεται ο ενεχυροδανειστής Ριχάρδος Μυλωνάς

Σύμφωνα με τον συνήγορο του Ριχάρδου Μυλωνά, κ. Πανταζή, ο ενεχυροδανειστής «απαλλάχθηκε πλήρως και οριστικώς από όλες τις κατηγορίες για α) συγκρότηση εγκληματικής οργανώσεως, β) λαθρεμπορία και γ) νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες».

Μάλιστα, στην ανακοίνωσή του ο κ. Παναταζής αναφέρει ότι «όπως από την πρώτη στιγμή είχαμε διατρανώσει, ο εντολέας μας ουδέποτε αναμείχθηκε σε δήθεν “παράνομες εξαγωγές χρυσού”, δραστηριοποιούμενος επαγγελματικά με καθόλα νόμιμο τρόπο, έχοντας δεκάδες καταστήματα που πάντοτε λειτουργούσαν (και λειτουργούν) με γνώμονα την τήρηση του νόμου», και έκανε λόγο για κατασκευασμένη «άθλια ιστορία» από κάποιους κρατικούς υπαλλήλους που παραπλάνησαν «την Δικαιοσύνη σε άσκηση μιας άδικης ποινικής διώξεως…».

Κούγιας για απαλλαγή Ριχάρδου: Σκευωρία αντίστοιχη με αυτή του ενεχειροδανειστή

Για σκευωρία αντίστοιχη με εκείνη της υπόθεσης Λιγνάδη κάνει λόγο ο Αλέξης Κούγιας σε ανακοίνωση που εξέδωσε με αφορμή την οριστική απαλλαγή του ενεχειροδανειστή. 

«Η οριστική αθώωση του Ριχάρδου σήμερα, για μια υπόθεση που έχει πολύ μεγάλες ομοιότητες με την υπόθεση του εντολέα μας κου Δημητρίου Λιγνάδη, ο οποίος ευρίσκεται προσωρινά κρατούμενος στις φυλακές εξαιτίας μιας αντίστοιχης σκευωρίας, η οποία έχει παραπλανήσει Εισαγγελείς και Δικαστές και κατά σύμπτωση και πάλι χρησιμοποιήθηκε από πολιτικούς σε μια πρωτοφανή πολιτική εκμετάλλευση μιας ποινικής δικογραφίας με ανύπαρκτα στοιχεία, για να αποκομίσουν πολιτικά οφέλη, μας δίνει το κουράγιο να συνεχίσουμε με οποιοδήποτε κόστος και για την υπόθεση Λιγνάδη να βοηθούμε τη Δικαιοσύνη, για να εκδώσει μια δίκαιη απόφαση και να αποκαταστήσει. όσο είναι δυνατόν αυτό να γίνει, τον κατεστραμμένο από λάθος εισαγγελικές και δικαστικές επιλογές εντολέα μας», σημειώνει ο Αλέξης Κούγιας και προσθέτει:

«Είμαστε βέβαιοι ότι και σε αυτή την υπόθεση η Δικαιοσύνη θα κάνει το καθήκον της και σύντομα ο κ. Δημήτριος Λιγνάδης θα είναι ελεύθερος». 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ