- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
25η Μαρτίου: 21 κανονιοβολισμοί στον Λυκαβηττό (video)
Οι χαιρετιστήριες βολές στο πυροβολείο για την εθνική επέτειο
200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση: 21 κανονιοβολισμοί για την εθνική επέτειο από το Λυκαβηττό, σήμερα το πρωί.
Με 21 κανονιοβολισμούς στο Λυκαβηττό τιμήθηκε σήμερα η 25η Μαρτίου καθώς συμπληρώνονται 200 μέρα από την Επανάσταση του 1821.
Τηρώντας την διαδικασία και σε στάση προσοχής, οι άντρες του πυροβολικού, έριξαν 21 βολές προς τιμή της μεγάλης μέρα του ελληνισμού.
Στις 8.30, θα γίνει η Δοξολογία στη Μητρόπολη Αθηνών, προεξάρχοντος του Μακαριοτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμου Β’, παρουσία εκπροσώπων της πολιτειακής, πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας της χώρας.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα, στις 09:20 θα πραγματοποιηθεί κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου και τους ξένους ηγέτες, θα ακολουθήσει ανάκρουση των Εθνικών Ύμνων και επιθεώρηση τιμητικού αγήματος.
Οι εορταστικές εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου θα κορυφωθούν με την καθιερωμένη στρατιωτική παρέλαση, που θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί και η οποία φέτος – σύμφωνα και με το ΓΕΕΘΑ – έχει στόχο να εκπέμψει μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση για την ετοιμότητα και την αποφασιστικότητα των Ενόπλων Δυνάμεων να διασφαλίσουν την εθνική ακεραιότητα και τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας μας, ως άξιοι συνεχιστές των ηρώων του 1821.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μάχη με τις φλόγες δίνουν οι πυροσβέστες
Δυτική και νότια Ελλάδα θα επηρεαστούν περισσότερο
Μεταμόρφωση, Νέα Ιωνία, Αργυρούπολη, Σταθμός Λαρίσης και Νέο Ηράκλειο αντιμετωπίζουν πρόβλημα στην ηλεκτροδότηση
Πώς θα είναι ο καιρός τις επόμενες μέρες
Ιδανικός προορισμός για οικογένειες και για τους λάτρεις της φύσης και των καταδύσεων
Πραγματοποιούνται εργασίες ασφαλτόστρωσης
Έντονη φόρτιση κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας
Η αλλοδαπή τουρίστρια εγκλωβίστηκε σε δύσβατο μονοπάτι και κάλεσε το 112
«Οι οικογένειες έχουν δικαίωμα να γνωρίζουν την αλήθεια»
Η φωτιά καίει σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή Χωράφα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ποια είναι τα άτομα που βρίσκονται σε κίνδυνο από τις υψηλές θερμοκρασίες
Όλα τα σημεία που θα είναι ανοιχτά για τους πολίτες
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Από 1 έως 8 Νοεμβρίου 2026 στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης
Εύκολα και γρήγορα με δύο κινήσεις
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.