Ελλαδα

Θάσος: Πυκνή χιονόπτωση στο νησί - Απίστευτες εικόνες (βίντεο)

Παγετός, τσουχτερό κρύο και ακινητοποιημένα αυτοκίνητα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Χιόνισε στη Θάσο τέλη Μαρτίου, με το χιόνι να προκαλεί προβλήματα
Χιόνισε στη Θάσο τέλη Μαρτίου, με το χιόνι να προκαλεί προβλήματα

Πυκνό χιόνι έπεσε στη Θάσο τέλη Μαρτίου, με τη χιονόπτωση να προκαλεί προβλήματα στο νησί και τα εκχιονιστικά να βγαίνουν στους δρόμους.

Άφωνοι έμειναν κάτοικοι στη Θάσο, καθώς το χιόνι κάλυψε τα πάντα. Η πυκνή χιονόπτωση λίγο πριν φύγει ο Μάρτιος προκάλεσε έκπληξη στους κατοίκους, οι οποίοι είδαν να το... στρώνει την Τετάρτη 24 Μαρτίου 2021, το μεσημέρι.

Η ΕΜΥ στην πρόγνωσή της για τον σημερινό καιρό είχε αναφέρει ότι θα σημειωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες, χωρίς να αποκλείνονται και χιονοπτώσεις. Για τον καιρό ανήμερα της 25ης Μαρτίου, όταν και συμπληρώνονται 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, προβλέπεται κακοκαιρία.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, σε ορισμένα σημεία στη Θάσο το ύψος του χιονιού έφθασε τα 8 - 10 εκατοστά, με τη θερμοκρασία να πέφτει αισθητά και τον υδράργυρο να κινείται σταθερά κάτω από το μηδέν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στο GRtimes.gr, δεν έλειψαν και τα προβλήματα από το χιόνι στη Θάσο. Ειδικότερα, υπήρξαν αναφορές για ακινητοποιημένα οχήματα στον δρόμο Λιμένα - Παναγίας, καθώς αρκετοί οδηγοί δεν είχαν προλάβει να τοποθετήσουν τις αντιολισθητικές αλυσίδες.

H ιστοσελίδα thestival.gr ανέφερε ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίστηκε στο οδικό δίκτυο κοντά στο χωριό της Παναγίας, όπου η χιονοκάλυψη ήταν μεγάλη. Εκχιονιστικά μηχανήματα απομάκρυναν το χιόνι και καθάρισαν την άσφαλτο.

Στα λευκά η Θάσος στα  τέλη Μαρτίου

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ