Ελλαδα

Κορωνοϊός: Σημαντική αύξηση κρουσμάτων σήμερα Τρίτη (23/3)

Στο 12,1% ο δείκτης θετικότητας - Οι δηλώσεις του προέδρου του ΕΟΔΥ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πολίτες με μάσκα στον Εθνικό Κήπο
Πολίτες με μάσκα στον Εθνικό Κήπο © EUROKINISSI / ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Κορωνοϊός: Η δήλωση του προέδρου του ΕΟΔΥ, Παναγιώτη Αρκουμανέα, για σημαντική αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού που θα ανακοινωθούν σήμερα (23/3).

Σε σημαντική αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού που θα ανακοινωθούν σήμερα, Τρίτη 23 Μαρτίου 2021, αναφέρθηκε ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Παναγιώτης Αρκουμανέας, προσερχόμενος στη συνάντηση που είχε με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο. 

«Οι τελευταίες εβδομάδες είναι πολύ δύσκολες. Θα συνεχίσουμε και τις επόμενες εβδομάδες να βλέπουμε αύξηση κρουσμάτων. Και σήμερα θα έχουμε σημαντική αύξηση. Γι' αυτό χρειάζεται από όλους υπομονή και τήρηση των μέτρων», δήλωσε ο κ. Αρκουμανέας και ευχαρίστησε την Εκκλησία «για την συμπαράσταση και την υποστήριξη που έχει δείξει σε όλη αυτήν την δύσκολη μάχη ενάντια στον κορωνοϊό». 

ΔΗΛΩΣΗ ΑΡΚΟΥΜΑΝΕΑ

Κορωνοϊός: Στο 12,1% ο δείκτης θετικότητας

Εχθές, Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 1.707 νέα κρούσματα κορωνοϊού, με τον δείκτη θετικότητας να εκτοξεύεται κυριολεκτικά στο 12,1%, έναντι του 9,86% για την περασμένη Δευτέρα 15 Μαρτίου.

Την ίδια στιγμή, στους 681 αυξήθηκαν οι διασωληνωμένοι ασθενείς με νόσο COVID – 19, έναντι των 674 για την Κυριακή, ενώ στους 1.592 αυξήθηκαν, επίσης αισθητά, οι ασθενείς που έχουν εξέλθει των ΜΕΘ.

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε ότι 69 συνάνθρωποί μας έχασαν σήμερα τη μάχη για τη ζωή τους, από επιπλοκές της νόσου COVID – 19, με το σύνολο των θανάτων να έχει φτάσει τους 7.531.

Από τα συνολικά 1.707 κρούσματα κορωνοϊού, στην Αττική καταγράφονται 801 νέα, στη Θεσσαλονίκη εντοπίστηκαν 130, ενώ στην Αχαΐα καταγράφηκαν άλλα 116 κρούσματα.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ