Ελλαδα

H κίνηση των οχημάτων σήμερα 23 Μαρτίου στους δρόμους της Αθήνας

Πού εντοπίζονται δυσκολίες;

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κίνηση στους δρόμους της Αθήνας
Κίνηση στους δρόμους της Αθήνας - φωτογραφία αρχείου © EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Κίνηση: Σε ποιους δρόμους της Αθήνας παρατηρείται μποτιλιάρισμα σήμερα, Τρίτη 23 Μαρτίου 2021.

Μποτιλιάρισμα στην κάθοδο της Μεσογείων από το ύψος του Χολαργού έως το Ερρίκος Ντυνάν και στην κάθοδο της Λεωφόρου Κηφισίας στο ύψος του Ολυμπιακού Σταδίου  και από τον Φάρο Ψυχικού έως τη Φειδιππίδου.

Πολύ αυξημένη η κίνηση στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού από τις Τρεις Γέφυρες έως τη Νέα Φιλαδέλφεια, στην άνοδο της Λ. Κηφισίας στο ύψος της Αγίας Βαρβάρας, στη Σόλωνος και στην αρχή της Χαριλάου Τρικούπη στο κέντρο της Αθήνας.

Δυσκολίες στην Κατεχάκη προς Μεσογείων, στη Βασιλίσσης Σοφίας προς Σύνταγμα, στην Αρδηττού, στην Υμηττού και στην κάθοδο της Ελ. Βενιζέλου στη Νέα Ερυθραία.
Σε ισχύ βρίσκονται προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου, στον Ημικόμβο Μεγάρων, μεταξύ των χιλιομετρικών θέσεων 38,714 και 39,250, λόγω:

  • Μετατόπισης των δύο ρευμάτων κυκλοφορίας προς τον δεξιό κλάδο και μικρό τμήμα του αριστερού κλάδου του αυτοκινητοδρόμου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο.
  • Αποκλεισμού νοτίου τμήματος του αριστερού κλάδου του αυτοκινητόδρομου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.
  • Τοπικού αποκλεισμού της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Παρακαλούνται από την Τροχαία, οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Λόγω της τελετής εγκαινίων του νέου κτιρίου της Εθνικής Πινακοθήκης, αύριο 24.03.2021 θα απαγορευτεί σταδιακά η στάση και η στάθμευση των οχημάτων, από τις 06.00΄π.μ., καθώς και η κυκλοφορία αυτών από ώρα 15.00΄ μ.μ. μέχρι το τέλος των εκδηλώσεων, στους γύρω δρόμους.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ